briareos 2 #1 Публикувано 5 Ноември, 2018 Здравейте, имам странен проблем. Преди 2 дни имах малък пожар - изгоря ми едната лампа над задния номер и явно част от стопената пластмаса се е стекла при бравата. След като загасих всичко, проверих другите кабели и маркучи за щети, изолирах заминалия проводник и подържах колата включена половин час, за да проверя дали няма да задими отнякъде, затворих вратата и повече не мога да я отворя - дръжката няма ход. Събирам идеи как може да се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #2 Отговорено 5 Ноември, 2018 Имах подобен проблем,при мен имаше ход, но не се отваряше. Закарах я на ключар и срещу 20лв. я направиха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #3 Отговорено 5 Ноември, 2018 Може би има някаква част от дръжката разтопена и пречи на хода. По спомен дръжката беше нещо като пластмаса, през нея минава метална ос с пружина. Може би ако свалиш лайсната над светлините за номера , ще имаш добра видимост. Трябва да свалиш кората на петата врата - лайсната се държи на шпилки в двата края, но трябваше и от задната страна на ключалката да се разхлабеше гайката и лайсната освобождава.Пиша по спомен , аз я свалях отдавна като монтирахме камерата за задно виждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #4 Отговорено 19 Декември, 2018 В крайна сметка се оказа проблем с жилото - явно го е нагряло достатъчно, че да блокира частично. Сменена беше и кората на вратата, поради частично стопяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове