Hristiqn Nedelchev 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2018 Колеги интересува ме дали е възможно напасването на халогени от фейслифта на предифеса защото аз имам преди фейса и имам чувството че са за окраса никаква светлина не отдават на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 47 #2 Отговорено 22 Октомври, 2018 Те и фейслифтовите са сякаш не нещо кой знае какво. Дизайна им ми харесва повече, но толкова. Реално в мъгла ми е все зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1799 #3 Отговорено 22 Октомври, 2018 Това са фарове за мъгла,като работата им е да те правят забележим за отсрещните,както и да светят ниско за по добра видимост. Имат и болт,за регулиране на светлинния поток,но никога не съм го въртял и незнам,кой ще може да ги регулира правилно. Относно "напасването",проблем мисля,че ще имаш,впредвид разликите в броните,но реши ли човек,прави чудеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #4 Отговорено 22 Октомври, 2018 Точно така пасваш фейсова броня на твоята кола и си ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristiqn Nedelchev 0 #5 Отговорено 23 Октомври, 2018 Не ми се иска да сменям цялата броня искам да сменя само халогена мисля че е излишен разход да копувам нова броня когато моята е здрава и се чудех дали някой е опитвал до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 47 #6 Отговорено 23 Октомври, 2018 Не мисля, че е пробвано. Халогените са с формата за капачките на бронята за фейслифт. Капачките пасват само за конкретния тип броня, тоест пак опираме до нея. Ако наистина искаш да мигрираш, просто търси броня по моргите и ще се справиш В противен случай, просто карай с тези. Така и не разбрахме, ти каква светлина искаш да извадиш от тях и в какви обстоятелства? Може би е редно да разгледаш вариантите за по-добри крушки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #7 Отговорено 23 Октомври, 2018 С толкова лаконично име на темата и недобре попълнен профил - толкоз. Трима колеги се опитват да помогнат, като гадаят какво иска да каже автора... След като трябваше да си направя труда да потърся в останалите му мнения се разбира, че всъщност кара акорд 7 дизел преди фейслифт. Разбирайте, какъвто и друг халоген, различен от малкия ОЕМ-ски да сложи, ще си запуши лявата дупка за интеркулера, което е крайно непрепоръчително. То затова и дизел и бензин преди фейса са с различни халогени (след фейса е друго). Та: Бензин: Дизел: За да светне по-добре отпред, току виж после светнало и нещо по таблото... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове