pet71 122 #1 Публикувано 21 Октомври, 2018 Привет колеги, реших да си боядисам барабаните, които смених лятото . След това реших да сваля пластмасовия праг и??? Изненадах се неприятно от видяното. Прага от средата назад беше като вафла. Подлежи ли на поправка или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 23 Октомври, 2018 Въх,подлежи разбира се.Читав тенекеджия за 2 дена ще се справи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #3 Отговорено 23 Октомври, 2018 Доста неща смених по него и като видях тази ръжда малко се отчаях, но ще се прави - пък да видим. Благодаря Маркони за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damyanu 2 #4 Отговорено 21 Януари, 2019 Здравей колега при мен само това за крика се изкриви и не намирам тенекеджия който да го оправи. То намери ли? Къде?Sent from my Ektra using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #5 Отговорено 21 Януари, 2019 Здравей, в началото на Март имам договорка с тенекеджия в Бургас .От ляво по веждата имам ръждички ще маха резервоара и основно ще прегледаме дъното и праговете.За първи път ще ходя при него, но има добри отзиви -чух че сам си изработва вежди, прагове и други детайли. Като е готова ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #6 Отговорено 9 Юни, 2020 (Редактирано) След година лутане сагата с кърпежите приключи. Следва обработка на ламарините и боядисване. Като обобщение , корозия по Харви - прагове( в задната част) вежди задни и по арката над задните гуми към прага. Редактирано 9 Юни, 2020 от pet71 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1per1 0 #7 Отговорено 7 Ноември Колега сподели контакт за майстор прагове и вежди за Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #8 Отговорено 7 Ноември Този който ми направи колата след много лутане е Станимир (Йожика мисля че е партизанското име) в Българово. Трябва там да си много напорест и да ти обещае конкретно време на изпълнение ,че чувам последно време доста забавял поръчките. Другия , при който щях да ходя е Ангел мисля се казваше от Долно Езерово- след прелеза към промишлената им зона. И двамата са добри , мое мнение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове