Redman 25 #1 Публикувано 15 Октомври, 2018 (Редактирано) Здравейте, отскоро съм собственик на Акорд дизел 2004 година. Отскоро ми направи впечатление че колата за Ива на 4000 оборота, прекъсва. Днес я усетих че заби на 3000 Оборота, а после започна да го прави на 2000. Мига лампичката за реотаните. НеЗнам какво се случва. Пръв дизел ми е. Редактирано 15 Октомври, 2018 от Zlatozator Моля, избягвайте "проблем" в заглавието, а по-конкретни думи за "проблема" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 15 Октомври, 2018 Горивен филтър сменял ли си? За подобни симптоми при дизелите е писано във форума, че причина може да е горивният филтър. Силно препоръчително е да се сменя само с оригинален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Redman 25 #3 Отговорено 15 Октомври, 2018 Не е сменян филтъра. Купих я преди 3 месеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Redman 25 #4 Отговорено 21 Октомври, 2018 Добро утро, и аз смених горивния филтър, и аз вече нямам проблеми. Смених и ксенона, че единия фар не винаги включваше. След смяната прекъсна тотално. В сервиза казаха , че баласта бил заминал. Някой дали е сменял такова чудо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #5 Отговорено 2 Ноември, 2018 Аз съм сменял баласт. Намира се под фара и за да стигнеш до него трябва да свалиш бронята и фара (поне аз така направих, не знам за друг по-удачен вариант). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 2 Ноември, 2018 Няма как да свалиш баласта, без да свалиш фара, а фара няма как да се свали, без да се свали бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chuto 0 #7 Отговорено 26 Ноември, 2018 смени си горивния филтър.задължително на BOSCH 0 450 906 442 имах същия проблем и вече всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове