Vader 5 #1 Публикувано 10 Октомври, 2018 Дистанционното ми ми харчи батерията за 2 - 3 дни! Моля за съвет!!! Ако трябва да купя нова от къде да го направя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 10 Октомври, 2018 За да си сигурен, че харчи повече трябва компетентен да измери консумацията по подходящ начин сравнявайки я с друго ДУ. Ако имаш второ ДУ, смени батериите и ще се ориентираш дали проблема е в батериите... Не си спомням какви са батериите, но трябва да ги има на много места, качеството според цената, но и калпавите не може да карат 2-3 дена, освен ако не са произведени 98ма година... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vader 5 #3 Отговорено 10 Октомври, 2018 Jap втора за 3 дни, чисто нови. Замервам ги преди да ги сложа 3V, след 36 часа 2V. Батерията е 1616. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vader 5 #4 Отговорено 10 Октомври, 2018 Да ли се продава само вътрешната част на ключа (дистанционното)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 10 Октомври, 2018 Преди 1 час, Vader написа: Да ли се продава само вътрешната част на ключа (дистанционното)? Не знам, ако има , то трябва да се обучи по някакъв начин за съответния приемник, вероятно ключарите знаят как става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #6 Отговорено 10 Октомври, 2018 (Редактирано) Няма да ти е нужен ключар. Купи си дистанционното и след това търси темата, в която е описано как става обучението. Лесно е и ако се наложи ще го повторя отново. В Aliexpress ги има, но внимавай с честотата, мисля че твоето трябва да работи на 433мхц. пп Новата батерия трябва да показва над 3 волта. Дори 3.00v, не е добре. Редактирано 10 Октомври, 2018 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #7 Отговорено 10 Октомври, 2018 Преди 10 часа, Vader написа: Да ли се продава само вътрешната част на ключа (дистанционното)? Вадиш старото дистанционно от кутията на ключа и отзад е написана честотата,на която работи.Мисля,че твоята е 433 Mhz. Следва покупка,на дистанционно със същата честота и брой бутони от Китай или ebay и обучение (сам ще си го обучиш). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове