sakrayaami 45 #1 Публикувано 3 Октомври, 2018 (Редактирано) Здравейте, с течение на времето ставам все по-голям и по-голям фен на модела. Както се казва не минава и ден без да съм отворил и да съм прочел нещо свързано с доброто старо харви. Преди 3 дни си поръчах книжка на английски за моето Харви тъй като тази която дойде с колата беше на Италиански и както блаженно си разлиствам и какво да видя, имало версия с климатроник? Започнах да преравям сайтовете в европа за подобно харви ей така от любопитство, но не намерих нито една?! Позамислих се малко и се присетих за моделите които се продават в страната на изгряващото слънце - Япония. След едно бързо търсене и ето ги красавици, пускам линк за една така, има мноого такива изглежда там всичките са ги продавали с климатроник: https://www.beforward.jp/honda/hr-v/bg019137/id/1070747/?mfg_year_from=1999 Даже има и една от 99 с климатроник ... https://www.beforward.jp/honda/hr-v/bg019599/id/1071920/?mfg_year_from=1999 Дали случайно някой друг се е интересувал от тази екстра? Редактирано 3 Октомври, 2018 от sakrayaami Правопис 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #2 Отговорено 3 Октомври, 2018 Не съм виждал такава в Европа, ако намериш ще е страшна играчка да я преправиш, много мерак и разглабяне на цялото табло. Не знам дали си заслужава. Иначе има и други интересни екстри, но без особен интерес от нашата публика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rascal 0 #3 Отговорено 4 Октомври, 2018 Тука има качени оригиналните брошури на хонда хр-в за оригиналните аксесоари,но дори и там не видях климатроник. Инъче много добре изглежда и признавам си за първи път виждам такова нещо. https://honda-hrv-mk1.nikolchev.info/история-от-един-бивш-собственик/файлове-за-сваляне/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #4 Отговорено 4 Октомври, 2018 (Редактирано) Ей голяма краста е това! Много искам да си намеря кожения син салон, изглежда много добре ... Ще снимам днес/утре от книжката климатроника за да го видите как изглежда. Има също и подгряващи седалки! Редактирано 4 Октомври, 2018 от sakrayaami Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #5 Отговорено 4 Октомври, 2018 Подгрев ма седалките ми е мерак на мен. Има и на страничните огледала вместо да се прибират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #6 Отговорено 4 Октомври, 2018 По тази тема аз какво да отбележа,нямам и климатик до де се пазарих за харвито джамбазина изпразка един лаф които ме спука от смях ..... аз се пазарим и казвам ,че няма климатик ..... отговора беше,за какво ти е ще хванеш синозит ........ха ха,аз вече бях влюбен и нищо друго не виждах освен как да преключа зделката и да яхна харвито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #7 Отговорено 10 Октомври, 2018 Тук се вижда климатроника и централното табло как изглеждат. [flash=] [/flash] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове