Моев 6 #1 Публикувано 23 Септември, 2018 Здравейте на всички! От месец и нещо се придвижвам с таз чудесия: за съжаление или не, не е моя, а служебна, но я карам само аз. Моделът е от завода в Англия, купен януари 2017. Аз я получих на 36000км, сега е с почти 55. Изключително съм доволен от комфорта и разхода. За сега ми е падала на 5.9 без климатик, с темпомат на 120. Ето и малко сухи данни: 1.6 битурбо, дизел, 9 ск. автоматик. Голямата навигация, пълен кожен салон, панорамен покрив. 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 399 #2 Отговорено 24 Септември, 2018 Със здраве да я ползваш! Леко и безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Моев 6 #3 Отговорено 25 Септември, 2018 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #4 Отговорено 28 Септември, 2018 Най-здравата да ти е - все пак е служебна :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #5 Отговорено 2 Октомври, 2018 (Редактирано) Честито колега! Със здраве да си я караш. Редактирано 2 Октомври, 2018 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове