Jump to content
BOKLUK_CHOVEK

Как се краде акорд 8 и как да се предпазите от това

Recommended Posts

В това видео може да видите нагледно как се краде хонда акорд 8. Изглежда доста лесно,ето защо се налага да вземете някакви допълнителни мерки относно затрудняването на крадците. Аз имах BMW E90 (една от най-крадените кочини по света) За да затрудня максимално отмъкването на колата преместих OBD конектoра на скрито место. На оригиналния OBD конектор свързах инвертор от 12v на 220V. Закачих на пиновете на конектора (оригиналния,който е дефакто само букса без никаква връзка с колата вече) 220V от инвертора. Когато някой злорадник се опита да се закачи с програматор за да си направи ключ,програматора ще му гръмне в ръцете. Сложих допълнителна 120dB сирена скрита в таблото,която при задействане на алармата  пръска тъпанчета.Също така монтирах и имобилайзер. Мислех към пиновете на оригиналния OBD конектор да закача захранването на шофьорския airbag ,та като се закачи някой недоброжелател да програмира ключ  да му отнесе главата и да знае в следващия живот,че да пипаш чужда собственост не е здравословно начинание. После,обаче се отказах от това,че тая кочина (Е90) не излизаше от сервизите (пълен трошляк беше) и може да стане някой сакатлък с невинен автомоньор,ако забравя да предупредя за това. Споделете вашите идеи и практики относно защитата от кражба в тази тема.Ще е полезно за всички с акорд 8.

 

Редактирано от BOKLUK_CHOVEK
  • Харесвам 1
  • Нагоре 3
  • Хаха 1
  • Объркан 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нещо, което да не може да се открадне, разбие, отмъкне и така нататък - независимо дали е кола еди какъв си модел, или нещо друго - примерно да се разбие апартамент и.........

Също е Много Глупаво , да се афишира кой и с какви методи си е защитил колата , дома или друго нещо - още повече да го разгласява по форумите.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най якото пък е , за хора които знаят и разбират. Смеят се , защото точно с този уред с точно този модел чип и то поставен по точно този начин , ЗАБРАВИ да стане. То е ясно че няма да покажат истинската техника, ама...  Също така засичането на дистанционното..... не го засичат , а го блокират за да заключиш с ключът и да не се включи алармата... ако има такава.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...