Deyanlotta 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги от 3 дни съм горд собственик на хонда сивик 8ма генерация.имам доста сериозен проблем преди да закупя колата е закарах на диагностика в форд казаха че всичко е наред единствено излизо стоп машинка на съединител. Ето го и проблема докато карах колата изгуби мощност отбих започнах да и подавам газ а оборотите едвам се покачваха и се давеше сякаш е бензин след 3 4 настъпвания се оправи сякаш нищо не е било не влезе в авариен нито светна чека закачихме е на диагностика и не излиза нищо като грешка по двигателя покарах още 200 км нямяше проблем и хоп пак го направи ако някой е имам този проблем ще помоля да сподели Редактирано 6 Септември, 2018 от Deyanlotta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 6 Септември, 2018 Може би е от потенциометъра на педала на газта, ако изобщо е с такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deyanlotta 0 #3 Отговорено 15 Септември, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги закарах колата в хонда пловдив след 2 часа диагностика ми казват че мотора е чук и няма проблеми но турбината не минава теста изписало им че е вакум клапана който стувал 340лв и 60 лв смяна и 10 дни чакане казах ок поръчвайте го и във следващия момент ми казва че може и да не се оправи защото може да засяда гиометрията на турбината в този момент им теглих една майна прибрах се размених вакум клапана на турбината с този на егр-а и колата заспа всичко ок. Реших да споделя ако някой изпадне в същата ситуация. Редактирано 15 Септември, 2018 от Deyanlotta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sladzan 0 #4 Отговорено 10 Март, 2019 Zdrasti imam edin proboblem s honda sivik 2.2 dizelov 2006god svetli lapicka na tabloto kato kljuc za palene v zelena boya zaci sico raboti odkljucva zakljucva ima kontakt vergla no ne iska da zapali ppstoyano svetli tazi lapicka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1551 #5 Отговорено 10 Март, 2019 Пиши на български тази маймуница я четах 20мин докато те разбера ,това зелено ключе на таблото е имобилайзера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #6 Отговорено 10 Март, 2019 От Сърбия е момчето, този път го пускам. Зеленият ключ е за имобилайзера. От кога не иска да запали или така е взета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове