Rogue123 1 #1 Публикувано 2 Септември, 2018 Здравейте това ми е втората тема тук. На първата помогнахте, за което искренно благодаря. Карам колата вече 4 -5 месеца, навъртях около 6к километра. Колата е Хонда Сивик VI, мисля англичанка. Още като я взех ми светеше чек енжина, според продавачът винаги е било така, от както той я е взел преди 7-8 години. Та накратко купих си блутут диагностика и с програма car scanner прочетох грешките и пробвах да ги изтрия. Имаше няколко, за датчик входящ въздух, нещо за мисфайър втори цилиндър и т.н. напръсках разбутах кабелите и ги изчистих. Не се вдигнаха повече. Обаче имаше и остана P 1607 Engine Control Module (ECM) / Powertrain Control Module (PCM) Internal Circuit Malfunction/ Трия и пак излиза. Какво следва? Да търся друг/нов компютър? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #2 Отговорено 2 Септември, 2018 Опитай да подмениш кондензаторите преди да купуваш друг комп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rogue123 1 #3 Отговорено 3 Септември, 2018 Да го отворя и да сменям кондензаторите? Това не е за мен. Иначе реално погледнато колата си върви, просто ме дразни да свети чек енжина постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 3 Септември, 2018 А с окъсена двупинова букса каква грешка вади 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #5 Отговорено 4 Септември, 2018 (Редактирано) блутут диагностика ??2??- коя година е тази кола????? Редактирано 4 Септември, 2018 от kurti7912 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rogue123 1 #6 Отговорено 4 Септември, 2018 1999 Що, работи си диагностиката. Не съм проверил още с двупиновата букса, но и това ще стане. Ще докладвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове