Krasimir123 3 #1 Публикувано 28 Август, 2018 Здравейте, забелязах като тръгна на дълъг път скоростният лост загрява. Някъде около 40градуса. Колата е Хечбек Японка 97г. Да се притеснявам ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #2 Отговорено 28 Август, 2018 (Редактирано) Нормално е особено, ако ауспуха ти минава близо до него. Не се притеснявай. Моят също се загрява малко и даже ми влиза топло откъм ръчната. С оригинален ауспух съм. Редактирано 28 Август, 2018 от Japanese fever 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 28 Август, 2018 (Редактирано) Интересно... на мен не ми загрява, да не говорим да ми "духа топло от ръчната".... верно, с англичанка съм, но ауспуха минава точно до лоста... Редактирано 28 Август, 2018 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #4 Отговорено 28 Август, 2018 (Редактирано) Аз съм със шорт-троу шифтър, койот стърчи повече от долната страна. Може и да е заради това лоста да ми се загрява, но от ръчната също си влиза топло - японка седан. Редактирано 28 Август, 2018 от Japanese fever Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 28 Август, 2018 Има гумен Маншон който уплътнява около лоста. Той се сцепва и затова влиза топлина от изпускателната. Аз ползвам Маншон за каре , стегнат със свински опашки. Т е. Не е нормално да загрява. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir123 3 #6 Отговорено 29 Август, 2018 Благодаря за отговорите. Вече съм спокоен, че не е нещо сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове