goondy 0 #1 Публикувано 26 Август, 2018 здр Колеги имам CRV 1999 и паркирах на паркинг хо като да трагна не пали имам бензин имам акомулатор само варти мойе ли савет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 26 Август, 2018 (Редактирано) Свети ли ти лампата с зеления ключ на таблото като дадеш на контакт чува ли се бензиновата помпа. Редактирано 26 Август, 2018 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goondy 0 #3 Отговорено 26 Август, 2018 да чува се бензиновата помпа другите датчици са ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko69 0 #4 Отговорено 26 Август, 2018 комутатор 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #5 Отговорено 16 Октомври, 2018 (Редактирано) На 26.08.2018 г. at 14:07, CARPERA написа: Свети ли ти лампата с зеления ключ на таблото като дадеш на контакт чува ли се бензиновата помпа. Колега извинявай че се меся в темата но знаещ ли ,защо когато свети зеления клю4 не пали,при мен го прав когато си иска и не знам къде е проблема,релео не се чува , презапоявах но не се оправи Редактирано 16 Октомври, 2018 от sashko87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 17 Октомври, 2018 Защото ти е тръгнал клемореда.Смени го и ще се оправи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #7 Отговорено 17 Октомври, 2018 Не пали като свети защото като дадеш на контакт зеления ключ на таблото светва това е имобилайзера ти и след секунди угасва тогава запалва, ако свети постоянно няма да запали, имобилайзера нама контакт с ключа ти и не го разпознава.Както казваш прави го от време на време слаби връзки и да може би в клемореда, имобилайзера прекъсва мисла че точно работата на бензиновата помпа и за това не я чуваш да работи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #8 Отговорено 17 Октомври, 2018 Имали вариант да го отворя и почистя или ако купя друг трябва ли да е втора ръка заради тоя имобилайзер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #9 Отговорено 18 Октомври, 2018 Пробвай!Може да го спасиш за известно време.Износват се медните контакти и правят проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speleologiq 0 #10 Отговорено 19 Октомври, 2018 Относно проблема с паленето при колегата goondy. Преди два дена се случи и при мене смених бобината, но след 2-3 километра каране и те изгоря. Смених комутатора, капачка, палец и още една бобина. Покарах около 10 километра и за сега всичко е ОК. Надявам се да няма проблеми и за напред. Та това е моето ходене по мъките. Надявам се да помогне на някой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове