Tokio 177 #1 Публикувано 25 Август, 2018 Знам за какъв филм става дума, но въпреки това съм решил да се вкарам в него. Моля, ако някой е правил тази конверсия да помогне със съвет, другото го мога. Акорда е 2009 г дизел, донора също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #2 Отговорено 15 Септември, 2018 Купи си китайска андроид навигация. 300000 пъти по-функционална е от оригиналната на акорда,която е от далечната 2009. Имах китаец на бившата ми кочина бмв е90 и съм супер доволен от фунционалността.GPS-a не губеше сигнал никъде,дори и в най задрустените планински пътища.Може да закачиш задна камера,абе има пълната фунционалност като на съвременен адройд телефон.Всичко което можеш да правиш на телафона можеш и на мултимедията. Също така дислплея е с много по добра резолюция и е в буквален смисъл радост за окото в сравнение с оригиналния дисплей с резолюция на Темп 714 Аз даже се замислям дали да не махна оригиналната ми навигация ида си сложа пак китайска.Купуваш си универсална 7 "андроид мултимедия и посредством пластмасова рамка специално за акорд 8 я монтираш. Ето виж клипа. Рамка може да намериш в aliexpress. А за навигация бих ти препоръчал марка Erisin,те са най-добрите от всички китайски. https://www.ebay.co.uk/itm/Octa-Core-Android-8-0-2DIN-Universal-DAB-GPS-Stereo-Bluetooth-DVR-DVB-T-OBD-SD/263616598829?hash=item3d60c6132d:g:vkYAAOSwPcBbMLGn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #3 Отговорено 15 Септември, 2018 Ето в този клип може да видиш някой от функцийте на китайската андроид навигация в моето Е90. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #4 Отговорено 16 Септември, 2018 Китайска мултимедия няма да сложа никога. Попитах дали някой е монтирал оригинална. Моля модераторите да изтрият горните два поста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #5 Отговорено 22 Септември, 2018 На 16.09.2018 г. at 12:41, Tokio написа: Моля модераторите да изтрият горните два поста. Не е уважително спрямо колегата, който си е направил труда да ти помогне, особено в първия му отговор. Може да не е точно по твоя въпрос, но това: На 16.09.2018 г. at 12:41, Tokio написа: Попитах дали някой е монтирал оригинална. не е написано в прав текст в първия ти пост в темата, а може да се отсъди само от контекста му. Пък и написаното от него винаги може да е полезно за още някого. П.П. Успех с филма - винаги все някой трябва да бъде първия! 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове