hahy 39 #1 Публикувано 20 Август, 2018 Днес си поръчах още един ключ от братски Шангхай защото на втория ми ключ няма дистационно, само копчета ама нема никой вътре и ми се ще да има един ей там за страх. Та... той все ще дойде до края на септември и как ще стане с обучението му? Някой да се е заинтересувал или да е правил такава шмекерия? Ще ходиме при ключар да копират чипа за паленето, ама дистанционното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1800 #2 Отговорено 21 Август, 2018 Пробвай по този начин: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #3 Отговорено 21 Август, 2018 Явно нищо различно от другите коли, което е добре Само чипа наключар да презапише. Като дойде ще пиша какво е станало (ако стане) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #4 Отговорено 21 Август, 2018 Изглдах целия интернет на планетата, попаднах и на записване на транспондера на ключа с x431 idiag и силно се чудя дали ще се получи, има го софтуера в апстора в епъл и в гугъл .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 23 Август, 2018 Ще се получи , но ти трябва ПРО версия на софта , да си платиш за Хонда софта отделно + адаптера ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #6 Отговорено 24 Август, 2018 Абе гледам че с x431 Launch Pro3 16 пинов се случват нещата, с неговия сериен номер и едно листе с активиращ код за софтуера се регистрира и ти отключва програмата, а сама тя е напълно свободна за тегнеле. В пловдив sklad66.com го имат, ще им звъня да видя каква му е цената и в какъв комплект го продават. Имат пълен набор с кабели и преходници на една сума.... дето ... гръмни се. Ако само хуйнята я дават без куфара с листето с паролата мисля да инвестирам. https://sklad66.com/cms/Easydiag-X431-PRO3.html ----> е за тва съм наострил ушите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове