Jump to content
V-tec

Има ли сърфисти в форума.

Recommended Posts

Ако някой кара Windsurf, Kite и т.н да си признае :(:) Стана ми интересно има ли почитатели тук на този спорт :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DJ Sprite е по тия щуротии :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

И аз на младини доста карах сърф и ветроходни яхти...Ма удъртех... :):P:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest qni

.edited.

Редактирано от qni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko
:( предавам се без бой, но съм още първокласник, а Спрайт-а е в доста по-горен клас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на младини доста карах сърф и ветроходни яхти...Ма удъртех... :):P:(

;) ходехме да се катериме... а седмицата на текето няма да я забравя .... леле кви спомени ми долетяхаааа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на младини доста карах сърф и ветроходни яхти...Ма удъртех... ;););)

;) ходехме да се катериме... а седмицата на текето няма да я забравя .... леле кви спомени ми долетяхаааа...
Мдааа, яко си беше. Жалко само, че не можа да останеш до финала ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

:P предавам се без бой, но съм още първокласник, а Спрайт-а е в доста по-горен клас :P

Хехе а така де е и аз съм малко над начинаещ :P каде карате в Варна? Казаха ми до Поморие имало някакво като езеро(солник) или нещо от сорта било много яко за каране като има прибой в морето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предното лято карах пред стария Несебър на изток и на юг, а тази година ще се местя м/у равда и несебър. на самите солници не става да караш - много са къси и плитки. Кара се в поморийкото езеро, но там още не съм пробвал. При силно време сме ходили на пристанището в Поморие, защото там вълнолома прави яко завет, водата е гладка, а вятъра духа яко, но път мястото зад вълнолома не е мноу голямо. Тази година където ще бъда се пада малко завет и ще скиф дали ще има силни времена, щот мойто платно е малко за бриз - 4акам по-силно да духне.Иначе миналата година сме карали в началото на сезона на Кранево, щот плажа голям, по-малко хора има и бяхме с кайтове. те са ходили и на крапец да карат, ма аз нямах толкуз свободно време.мислех си за тази пролет на рафтинг да се пробвам, но още е в процес на обсъждане ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предното лято карах пред стария Несебър на изток и на юг, а тази година ще се местя м/у равда и несебър. на самите солници не става да караш - много са къси и плитки. Кара се в поморийкото езеро, но там още не съм пробвал. При силно време сме ходили на пристанището в Поморие, защото там вълнолома прави яко завет, водата е гладка, а вятъра духа яко, но път мястото зад вълнолома не е мноу голямо. Тази година където ще бъда се пада малко завет и ще скиф дали ще има силни времена, щот мойто платно е малко за бриз - 4акам по-силно да духне.Иначе миналата година сме карали в началото на сезона на Кранево, щот плажа голям, по-малко хора има и бяхме с кайтове. те са ходили и на крапец да карат, ма аз нямах толкуз свободно време.мислех си за тази пролет на рафтинг да се пробвам, но още е в процес на обсъждане ...

Да за Поморийското езеро май ставаше въпрос много добри отзиви чух. Идната седмица имам път към Бургас ще видя ако има прогноза ще помъкна и дъската да видя как е там :lol: ПП:Аз също не съм пробвал рафтинга казват че било кеф зависи и каде е де :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм ходил на рафтинг в Аляска, наистина е голямо приключение, но много зависи каде точно се провежда. Ако има такова организира в нещо яко аз се включвам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Бе аз да питам тва за кайт ли става въпрос че много ми е мерак да се науча :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще съживя малко старата тема, все пак е време за море. Абсолютно начинаещ съм във уиндсърфа. С много зор правех поворот миналото лято. сега мисля да продължа обучението, на лозенец, днес заминавам за китен - оле! Ще се похваля ако има защо :)Иначе за рафтинга, бяха в началото на май, беше страхотно. Поречието на Струма, имаше и вода бол, за съжаление, може пак чак догодина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз като отида за половин месец мисля да се пробвам на уроци, но незнам дали ще се справя с мойте пилешки мускули :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

аз като отида за половин месец мисля да се пробвам на уроци, но незнам дали ще се справя с мойте пилешки мускули :)

сутринта един нескуик и после: по добре мазоли от гика, от колкото от мотика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Мен направо ме хваща срам ...последната година не съм хващал гик ....след последното ходене до Турция ... :) ...но обещавам да се взема в ръце ...то на Златните е ясно 4е не става за каране ..ама ще го товаря в Акордеона ...и мисля към Кранево ...или на Варненското езеро до Казашко ...там е много яко а октомври ми се ходи пак в Турция ....Keep Cool :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, аз съм на море и вече имам мазоли от гика. Ставам все по добър, пазете се :rolleyes:колеги? къде карате сърф в турция? тука ми препоръчаха едно място - http://school.crazy-island.com/bg/ама май съм малък за такъф сърфинг още..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мен направо ме хваща срам ...последната година не съм хващал гик ....след последното ходене до Турция ... :rolleyes: ...но обещавам да се взема в ръце ...то на Златните е ясно 4е не става за каране ..ама ще го товаря в Акордеона ...и мисля към Кранево ...или на Варненското езеро до Казашко ...там е много яко а октомври ми се ходи пак в Турция ....Keep Cool :(

Да се организирам и аз ефентуално за октомври тогава ;););) или да зимам дъската и е PR :) там 100% ше покараме :D

Ха, аз съм на море и вече имам мазоли от гика. Ставам все по добър, пазете се ;)колеги? къде карате сърф в турция? тука ми препоръчаха едно място - http://school.crazy-island.com/bg/ама май съм малък за такъф сърфинг още..

Кара се предимно на Искър, Дъбник, Огняново и т.н на морето има доста места поморие, градина, арапя и т.нВъпросния остров е екстра защото духа яко и няма вълна не за друго му викат паркета :P ПП: Хубаво е да има сърфисти и тук барем покараме некъде някой път :P Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук е момента да попитам, знаете ли къде се продава обурудване 2ра ръка в България. Намерих еидн сайт, но има малко неща.. все пак продват нови и сигурно нямат интерес да се купуват старите. (http://911.bg/a2/offers.asp?grid=27065&alloffers=1&m=37)Mислех си и за ново оборудване, още повече че сме 3ма ентуасиасти на които ще ни свърши работа, но засега не ми се харчат толкова пари, имайки предвид че се надявам на бърз напредък :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Като събереш парички ми се обади ще ти кажа къде да ходиш :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zmeio

Като събереш парички ми се обади ще ти кажа къде да ходиш :huh:

Ok, ама нали трябва да знам колко да събирам :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Като събереш парички ми се обади ще ти кажа къде да ходиш :huh:

Ok, ама нали трябва да знам колко да събирам :dry:
Еми спрял ли си се на нещо начинаещ ли си от колко време караш, каде искаш да караш в БГ,острови и т.н ПП: Грубо за нещо читаво си приготви между 1500-2000лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E.. като за начало ми се искаше да потроша нещо по евтино ;)за 2ра ръка говоря. доколкото видях, за 2к ще си купя нова машина, дори ще е прилична.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жорка,айде с нас на Гьокчеада,утре или в неделя тръгваме.Ако имаш желание мини през сервиза да се разбереме.На вси4ки други 4ао,до другия месец.И да стягате и вие куфарите.4е е време. ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E.. като за начало ми се искаше да потроша нещо по евтино :Dза 2ра ръка говоря. доколкото видях, за 2к ще си купя нова машина, дори ще е прилична.

И аз говоря за 2-ра де новичкото е по солено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Жоро що верно не доиде с нас във Турция,представа си нямаш за какав вятър иде реч,сутрин ставаш и цял ден си на сърфа(по голямо платно от петичка не можеш да сложиш) :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Жоро що верно не доиде с нас във Турция,представа си нямаш за какав вятър иде реч,сутрин ставаш и цял ден си на сърфа(по голямо платно от петичка не можеш да сложиш) :)

Щото разбрах в деня га ше тръгвате ако знаех по рано щех да дойда :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото разбрах в деня га ше тръгвате ако знаех по рано щех да дойда :tooth:Нищо към септември пак ще ходим(ще духа още повече),така че чувстваи се поканен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...