vvbozhilov 1 #1 Публикувано 24 Юли, 2018 Привет на всички , Имам проблем с датчика на снимката (счупена е тръбичката която сочи встрани). Някой има ли представа в кои магазини за авточасти да го търся , че намирам подобни само ebay и китайските сайтове. Предварително Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 25 Юли, 2018 Това е термо клапан за бърз празен ход. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vvbozhilov 1 #3 Отговорено 25 Юли, 2018 Благодаря за инфото дано така го наричат и в магазините , че няма намиране.Изпратено от моят KIICAA POWER с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 25 Юли, 2018 Хрвто ти ти е 125 значи. Докато намериш затапи маркуча който води до колектора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vvbozhilov 1 #5 Отговорено 25 Юли, 2018 Затапил съм го , но сега работи на 1200 оборота на празен ход .Изпратено от моят KIICAA POWER с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 25 Юли, 2018 Няма логика. Ако си затапил маркуча към колектора трябва да ги свали и да не дърпа въздух отвън. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vvbozhilov 1 #7 Отговорено 25 Юли, 2018 Няма , ама е така . Съмнява ме че и маркуча не ми е наред( предполагам че е сцепен) , но още не съм го свалял да го проверя.Изпратено от моят KIICAA POWER с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 25 Юли, 2018 Казва се FIA Control Valve (Fuel Injection Air).Представлява термостат ,който пуска въздух допълнително пред инжекторите до 65 градуса на водата.Няма нищо общо с празния ход. Системата е добавена ,заради недостиг на кислород в режим обогатяване ,докато загрява мотора .Отделно подбрява завихрянето на студеното гориво с цел намалени емисии. Шунтирана система работи идеално ,като временно е малко по-богата сместа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 25 Юли, 2018 Бе не е като да няма общо с празния ход но щом си казал така да е . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vvbozhilov 1 #10 Отговорено 25 Юли, 2018 Благодаря и на двамата за бързите отговори. Имате ли идея в кой магазини за авточасти да го търся или да поръчвам от ebay ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 25 Юли, 2018 търся ти го в момента ако го открия ще пиша 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vvbozhilov 1 #12 Отговорено 26 Юли, 2018 Съмнението ми в маркуча се оправда (беше сцепен в единия край) и след като го затапих отново оборотите се нормализираха.Все пак още си търся клапана (термостата) .Ако някой го има да пише.Изпратено от моят KIICAA POWER с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 27 Юли, 2018 Купи една телескопична антена от магазин за електроника 2-3 лв. Избери секцията ,която влиза удобно във вътрешния отвор.Отрежи я по дължина,колкото ти е необходимо.Тръбичката е много тънка и се реже лесно.Залепи я с контактно лепило и я залей с малко течен метал в основата.Ще ти служи дълги години.. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Йордан Данди 1 #14 Отговорено 25 Май, 2019 имам подобен проблем дига обороти 2-3хил при работа на място ,скъсан е този маркуч но не знам как да го потърся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #15 Отговорено 26 Май, 2019 (Редактирано) От коли за части от някоя автоморга за 10лв би трябвало да ти се реши проблема. Сигурен ли си че е от това ако дупката не е голяма навий изолирбанд за да видиш дали проблема ще изчезне. Редактирано 26 Май, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове