jica_st 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2018 Здравейте! Имам проблем с турбото. Чува се силно виене,особено като е студена колата.На ниските обороти е мудна.А над 3000-3500 оборота светва check на двигателя и влиза в някакъв авариен режим ,непозволяващ повече от 2000 оборота. Колата не гори масло ,не пуши,няма завишен разход или други признаци. Хонда Акорд 2.2 D ,2004 г. Някой сменял ли е турбо ?Кой вариант е най -удачен :рецеклиране,втора употреба ,най-вероятно ново? Ще съм благодарен за съвети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #2 Отговорено 24 Юли, 2018 Защо си сигурен, че проблема е в турбото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica_st 0 #3 Отговорено 27 Юли, 2018 Доверявам се на майсторите.Ходих на два сервиза и казаха ,че е турбото,но да си карам така докато се скапе нацяло. Мен ,обаче ме дразни и искам да си го оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #4 Отговорено 27 Юли, 2018 Турбо на този мотор не съм чул да замине.Освен от не правилна експлоатация.Закараи го на профилактика там ще го изчистят и ще ти кажат как е,не чакаи да се счупи.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 27 Юли, 2018 (Редактирано) Спукан изпускател най вероятно. Ей те тва лъскавото. Това е сивик но симптомите бяха чочти същите. Редактирано 27 Юли, 2018 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica_st 0 #6 Отговорено 30 Юли, 2018 Благодаря за отговорите! Утре ще ходя в сервиза, ще видя какво ще ми кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica_st 0 #7 Отговорено 7 Август, 2018 Може ли някой да ми препоръча читав майстор в Стара Загора? В сервиза на Хонда вече ходих,за там без коментар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #8 Отговорено 9 Август, 2018 В сервиза на Хонда в Стара Загора ме питаха дали оригиналното радио на колата има код... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica_st 0 #9 Отговорено 13 Август, 2018 Не искам да злословя по адрес на майсторите,но или много са се наяли и гледат пренебрежително или не е тяхна работа.Това са ми впечатленията от доста години в Стара Загора.Другия вариант е да съм супер кърък и да попадам все на такива. Още ходя по мъките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове