rim 19 #1 Публикувано 21 Юли, 2018 Здравейте!Можете ли да ми кажете по какъв начин мога да стигна до пръскалките на фаровете.Опитах през подкалника но не ги стигам.Трябва да се свали бронята ли или има по- лесен начин да ги сваля и сменя.Става въпрос за Хонда ЦРВ 2 генерация.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 21 Юли, 2018 Точно от под калника може да стигнеш до тях. Малко е терсене, но съм ги свалял и качвал. Не си спомням обаче, дали не свалях и друга кора, тази която покрива отдолу. Броня не съм свалял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #3 Отговорено 22 Юли, 2018 Благодаря за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 23 Юли, 2018 Най добра работа се върши като свалиш бронята. Има едни метални клипсове, който държат маркучите за бронята, те ако ти се откачат, после пак трябва да я сваляш. Ако я свалиш, сложи си мрежа на долните отвори, към радиаторите, за да ти е оправдано свалянето, а и да си спасиш радиаторите от камъчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #5 Отговорено 23 Юли, 2018 При откачането на предната броня има ли нещо специфично .Когато се откача бронята има ли болтове зад предният номер които държат бронята или се откача само отстрани от щипките с дърпане настрани?Мрежата каква трябва да бъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #6 Отговорено 23 Юли, 2018 Разкача се кората под радиаторите, после има два винта - рапидки(не помня) в подкалниците , в дупки са, не можеш да ги объркаш и мисля това беше, после дърпаш настрани и на пред. Мрежа е намериш в магазините за автоаксесоари, обикновено е алуминиева, прикрепяш я със свински опашки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #7 Отговорено 23 Юли, 2018 Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #8 Отговорено 7 Август, 2018 (Редактирано) Здравей колега, Най-добре да свалиш бронята, не бих казал, че е трудно. Виж в тубата има едно клипче за смяна на фаровете - там е показана процедурата за сваляне на бронята. Редактирано 7 Август, 2018 от rabbeat Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #9 Отговорено 9 Август, 2018 Благодаря на всички за помощта! Бронята я свали и смених и двете пръскалки на фаровете. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове