rim 19 #1 Публикувано 7 Юли, 2018 Здравейте,колеги! Понеже закачих задното дясно жило за ръчната спирачка , сега съм пред дилемата дали да купя ново жило неоригинално или втора употреба от някоя англичанка .Предполагам че ще пасне на автомобил с лява дирекция.Мой приятел ме посъветва да купя втора употреба понеже неоригиналните са ментета. Моля за вашите мнения.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 7 Юли, 2018 (Редактирано) Погледни под коя седалка влизат жилата и е ти кажа да ли стават от "англичанка". Въпреки, че май могат да се въртят ляво дясно. Редактирано 7 Юли, 2018 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glavanov 54 #3 Отговорено 7 Юли, 2018 (Редактирано) Сменял съм на Mazda жилата с нови не оригинални и не съм имал никакви ядове след близо 5 години експлоатация. Мисля, че не тябва да се плашиш толкова от афтвермаркет частите. Просто не купувай най-евтиното и все пак да е с някакво доказало се заглавие. Ново жило със прясна смазка в бронята и гъвкави здрави гумени маншони е далеч по-добра идея от употребявано. А и не са някаква колосална цифра... гледам вървят между 30 и 50 лв. бройката Редактирано 7 Юли, 2018 от Glavanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #4 Отговорено 7 Юли, 2018 Преди 1 час, Glavanov написа: Сменял съм на Mazda жилата с нови не оригинални и не съм имал никакви ядове след близо 5 години експлоатация. Мисля, че не тябва да се плашиш толкова от афтвермаркет частите. Просто не купувай най-евтиното и все пак да е с някакво доказало се заглавие. Ново жило със прясна смазка в бронята и гъвкави здрави гумени маншони е далеч по-добра идея от употребявано. А и не са някаква колосална цифра... гледам вървят между 30 и 50 лв. бройката Не ми е за парите а за качеството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове