leethax 8 #1 Публикувано 7 Юли, 2018 Здравейте, на предишната ми кола бях монтирал парктроник от тия евтините 20 лв ии съм изключително доволен от тях и при монтажа не се наложи да свалям нищо, та въпроса ми е някой слагал ли е такъв и трябва ли да се сваля задната броня или може да се направи и без това упражнение. Потърсих такава тема, но не открих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 7 Юли, 2018 Ще трябва да свалиш бронята (5мин работа) , за да направиш работата кадърно. И все пак от някъде трябва да прекараш кабелите. Първо от бронята към багажника, а после и до стопа( задната светлина) за да вземеш +12в) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
leethax 8 #3 Отговорено 7 Юли, 2018 преди 3 минути, AeronTM написа: Ще трябва да свалиш бронята (5мин работа) , за да направиш работата кадърно. И все пак от някъде трябва да прекараш кабелите. Първо от бронята към багажника, а после и до стопа( задната светлина) за да вземеш +12в) можеш ли да ми кажеш кабелите от коя страна вървят, да може да намеря кабела за задната или може и от кабела на задната светлина там където е крушката имам предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #4 Отговорено 7 Юли, 2018 Преди 1 час, leethax написа: можеш ли да ми кажеш кабелите от коя страна вървят, да може да намеря кабела за задната или може и от кабела на задната светлина там където е крушката имам предвид Ми от предишната от къде беше взел? По същият начин и на тази. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
leethax 8 #5 Отговорено 7 Юли, 2018 бях взел от снопа кабели който се намираше от лявата страна на багажника и беше много лесно просто видях кой кабел отива към светлината за задна. Затова питах, снопа с кабели от коя страна върви при Акорда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #6 Отговорено 7 Юли, 2018 Преди 5 часа, leethax написа: бях взел от снопа кабели който се намираше от лявата страна на багажника и беше много лесно просто видях кой кабел отива към светлината за задна. Затова питах, снопа с кабели от коя страна върви при Акорда. Е тъй де.Ще се справиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
leethax 8 #7 Отговорено 7 Юли, 2018 преди 23 минути, Митко Йотов написа: Е тъй де.Ще се справиш. Благодаря, и аз така мисля. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове