nunezz 22 #1 Публикувано 3 Юли, 2018 Здравейте колеги. Потърсих из форума за моя проблем, но нищо не намерих. Въпроса ми е следния: как да сваля тавана за да сменя маркучлето на задната пръскачка? Понеже една зима чистих сняг с метла от тавана и отнесох пръскалката, хаха. Колата е Сивик англичанка. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 653 #2 Отговорено 3 Юли, 2018 Сваляш уплътненията на задните и петата врата отгоре, двата пвц панела на задните греди, дръжките на тавана отзад, леко огъваш тавана надолу и имаш достъп до гнездото на пръскалката. Ако искаш да свалиш целия таван, продължаваш напред по същия начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grudinio 25 #3 Отговорено 3 Юли, 2018 Потвърждавам описаното от kvd74 като аз съм се справял два пъти без да свалям дръжките на тавана за задните пасажери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 3 Юли, 2018 Най-отгоре между вратата на багажника и тавана, там не е ли залепено? Всичко на щипки ли е? Как е захванато ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grudinio 25 #5 Отговорено 4 Юли, 2018 Там тавана се държи от уплътнението. Сваляш уплътнението, сваляш и корите в двете страни отзад (те са на щипки), ако искаш и дръжките и сменяш пръскачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #6 Отговорено 4 Юли, 2018 Разбрах, благодаря на всички. Довечера ще я разхвърлям и ще пиша какво е станало! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #7 Отговорено 6 Юли, 2018 Здравейте отново! Много се извинявам, че не писах онази вечер... времето беше дъждовно и не можах да я разчовъркам... Та сега да кажа, че всичко мина както ми казахте и стана много бързо и лесно. Благодаря на всички! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове