zzfz98 12 #1 Публикувано 2 Юли, 2018 Имам много странен звук идващ от единият заден амортисьор, наподобяващ глухо хрупане и стържене. Като я разклатя също се чува. Огледаха ходовата част и на пръв поглед всичко беше здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #2 Отговорено 5 Юли, 2018 Биалетка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #3 Отговорено 5 Юли, 2018 Може и биалетка да е. Аз съм имал случай отпред слагам нова биалетка и след 1000км почва едно яко скърцане и стържене. Инжектирам малко масло вътре в биалетката с една спринцовка и всичко се оправя, до момента в който се разбие. Огледайте всичките тампони отзад. Аз преди да сменя моите чувах скърцане при усукване на колата(като слизах и се качвах по бордюри). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #4 Отговорено 6 Юли, 2018 9 hours ago, Hanchko said: Може и биалетка да е. Аз съм имал случай отпред слагам нова биалетка и след 1000км почва едно яко скърцане и стържене. Инжектирам малко масло вътре в биалетката с една спринцовка и всичко се оправя, до момента в който се разбие. Огледайте всичките тампони отзад. Аз преди да сменя моите чувах скърцане при усукване на колата(като слизах и се качвах по бордюри). Можеш ли да кажеш кои точно тамапони колег. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #5 Отговорено 6 Юли, 2018 Големите тампони на надлъжните носачи. Бяха се скъсали. Ето тези https://www.amazon.com/Febest-Honda-Bushing-Rear-52370-S10-A12/dp/B00C6N1QH0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #6 Отговорено 6 Юли, 2018 (Редактирано) 5 hours ago, Hanchko said: Големите тампони на надлъжните носачи. Бяха се скъсали. Ето тези https://www.amazon.com/Febest-Honda-Bushing-Rear-52370-S10-A12/dp/B00C6N1QH0 Благодаря тези ги смених миналата година значи не е от там. Редактирано 6 Юли, 2018 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове