PAC-MAN 3 #1 Публикувано 27 Юни, 2018 Здравейте колеги! Неуспешно издирвам въпросния накрайник за сивик 6 англичанка. Гледах сигурно над 10 вида накрайници на различни производители и всички, като дължина пасват, но по размер на резбата-не. При мен и двата размера на резбата са 14 мм. На 14 мм. А тези които намирам са 14мм. На 12мм. Ако някой има за продаване или да знае от къде да поръчам -да пише. Моля помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 27 Юни, 2018 Yamato намерих ,още кара/година и нещо/ 14 на 14 мм е за англичанка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 28 Юни, 2018 Преди 17 часа, PAC-MAN написа: Гледах сигурно над 10 вида накрайници на различни производители и всички, като дължина пасват, но по размер на резбата-не. А колко е дължината при теб ? Питам защото имам нови накрайници с резби 14/14, но са за Акорд и не знам дали на дължина ще станат при теб . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAC-MAN 3 #4 Отговорено 28 Юни, 2018 Моя е 185 мм. Меря го от край до край. На Ямато, които колегата по горе е препоръчал- намерих, но са на 175мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 28 Юни, 2018 Тоя който съм снимал е 185 така като го меря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAC-MAN 3 #6 Отговорено 28 Юни, 2018 преди 18 минути, AMD написа: Тоя който съм снимал е 185 така като го меря. Колега това същия I34023YMT ли е ? Този би трябвало да стане. Не знам защо в магазина ми казаха че е 175мм. Би ли споделил от къде си го купил. Или цена за този, ако го продаваш ? Може и на лични. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 28 Юни, 2018 Това е същия да,купувал съм го от магазин в наше село.По номера на кутията да го открият. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #8 Отговорено 28 Юни, 2018 Преди 4 часа, PAC-MAN написа: Моя е 185 мм. Меря го от край до край. На Ямато, които колегата по горе е препоръчал- намерих, но са на 175мм. По принцип дължината е без резбата която се навива в рейката, така че трябва да е същия този който си намерил . Вземай го докато не са свършили, че тези които имам са по къси с няколко санта . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 28 Юни, 2018 Имам ги налични на 35 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове