dinko12345 4 #1 Публикувано 17 Юни, 2018 Здравейте !имам въпрос-изгоря ми габарита и като го сменях, майстора ми каза ,че ксеноните ми са започнали да отслабват, особено десния !Действителна свети по-слабо, но като цяло светят добре и ми се вижда че има още доста хляб в тях. но той започна да ми обяснява сума ти неща от които общо взето схванах само .че като ми отслабвал ксенона ми товарел уж системата по някакъв начин и било важно да се смени! така ли е или просто ме врътка да ми вземе пари? Мнения !? и още-каза ми, че трябвало всяка година да си правя профилактика на климатроника, дори да бачка перфектно !така ли е според вас !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 17 Юни, 2018 Преди 5 часа, dinko12345 написа: Здравейте !имам въпрос-изгоря ми габарита и като го сменях, майстора ми каза ,че ксеноните ми са започнали да отслабват, особено десния !Действителна свети по-слабо, но като цяло светят добре и ми се вижда че има още доста хляб в тях. но той започна да ми обяснява сума ти неща от които общо взето схванах само .че като ми отслабвал ксенона ми товарел уж системата по някакъв начин и било важно да се смени! така ли е или просто ме врътка да ми вземе пари? Мнения !? и още-каза ми, че трябвало всяка година да си правя профилактика на климатроника, дори да бачка перфектно !така ли е според вас !? За климатроника съм съгласен, а относно ксенона, няма как някой оттук да ти каже дали ти е за смяна или не без да ги види. Ако познаваш някой, който си е сменил крушките с оригинални на скоро, отиди и сравни светлината. Дали когато отслабва ксеноновата светлина почва да товари ел. системата, порвери какво казва гугъл... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 18 Юни, 2018 Все пак кажи и дали става въпрос за фабричен ксенон. При мен с афтърмаркет едната крушка почна да свети в нюанс биещ по-скоро към зеленото и ме дразнеше много. Като чух цената за 2 ксенонови крушки, свалих цялата система и си монтирах обикновени и не осветяват по-лошо. За другото съм съгласен с колегата над мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko12345 4 #4 Отговорено 18 Юни, 2018 фабричен e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valkov90 18 #5 Отговорено 21 Юни, 2018 Поръчка на крушки d2s по-спомен ксенонови излизат около 30 паунда парчето, Osram от Англия и ти гарантирам, че нямат никаква разлика със заводските. Климатроника си е за ревизия, за препоръчване всяка година но така или иначе компресорчетата са си калпави, а и нищо не можеш да направиш по въпроса( впрочем можеш като не го спираш никога) . Ако искаш пиши на лично ще ти дам сайта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #6 Отговорено 21 Юни, 2018 В България цената в този момент е 64 лв с ДДС, налични в магазин на дребно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сандо 0 #7 Отговорено 5 Август, 2018 Привет колеги! Имах същия проблем с ксенона( дясната крушка светеше по-слабо от лявата).Тъй като държа да имам перфектни фарове се изръсих малко повече парички (OSRAM Xenarc Night Breaker Unlimited) 116лв за 1бр.. Светлината е убийствена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #8 Отговорено 26 Август, 2018 Колеги да попитам какви са крушките на късите (лупите) на Хонда Акорд 7 ген 2005г? Интересува ме H1 или H7 са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliya Iliev 7 #9 Отговорено 26 Август, 2018 Ако не е с ксенон са Н1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове