Sashkkoo 2 #1 Публикувано 6 Юни, 2018 Здравейте, имам проблем с оборотите или по точно падат под нормалното когато колата спре в покой и е загряла. На студен двигател не го прави. Оборотите не играят просто падат. При подаване на газ се вдигат и седят в нормалните обороти. Когато колата работи с включен климатик на 2пъти угасна. Също когато е на климатик не поема добре при подаване на газ и проблема с падането на оборотите се случва много по често. Дросела и стъпковия мотор са чистени. Сменени са свещите. Къде може да е проблема ... Някой сблъсквал ли се е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #2 Отговорено 6 Юни, 2018 Правен ли е реглаж на клапаните, ако не вероятно може да е от това 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashkkoo 2 #3 Отговорено 6 Юни, 2018 Има го като вариянт но ако е от клапаните не би ли трябвало на студен двигател да го прави ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #4 Отговорено 6 Юни, 2018 Относително е, като я палиш сутрин чуваш ли ги да тракат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #5 Отговорено 6 Юни, 2018 Реглаж на калапни се прави на студен двигател-ДА! А колата газифицирана ли е, че нали понякога от прекалено бедна или богата смес, ги праи същите неща.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashkkoo 2 #6 Отговорено 6 Юни, 2018 Колата няма газ и никога не е имала. Относно тракането - не съм чувал такова. По това което се случва ме навежда на мисълта че проблема е електрически... има ли го като вариянт ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosheftw 0 #7 Отговорено 18 Юли, 2019 оправи ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 18 Юли, 2019 Няколко стъпки : 1 реглаж клапани 2 почистваш iacv заедно с дросела след като си го свалил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове