zzfz98 12 #1 Публикувано 2 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте. Днес свалих маркуча за въздух, за да проверя маслото на автомата. Уж го сложих както трябва, но след 1-2км ми светна чека. Възможно ли е причината да е от неправилно напасване и тн. да си спестя ходенето за диагностика? И дали да го напасна пак и да разкача акумулатора? Редактирано 2 Юни, 2018 от zzfz98 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 2 Юни, 2018 Нямаш ли един датчик на тоя маркуч? Напасни си всичко и разкачи акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #3 Отговорено 2 Юни, 2018 преди 6 минути, dindin написа: Нямаш ли един датчик на тоя маркуч? Напасни си всичко и разкачи акумулатора. И аз така предполагам, би трябвало да има. Не съм усетил разлика във вървежа, шумове и тн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #4 Отговорено 3 Юни, 2018 (Редактирано) Няма датчици освен маркучи които да влизат в този големия но те са за маслени пари. Ето от тук се сваля като може да се почисти и напръска със силиконов спрей за да омекне маркуча Редактирано 3 Юни, 2018 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #5 Отговорено 3 Юни, 2018 (Редактирано) Има отстрани чоп за да се намести точно И не е нужно да се маха за да издърпаш нивела освен ако не наливаш масло Чека е светнал за нещо друго ако се сещаш какво си правл Редактирано 3 Юни, 2018 от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #6 Отговорено 3 Юни, 2018 Не съм правил друго. Разклатих го доста, че беше твърд. Наместих го, разкачих акумулатора и засега 2-3км градско не е светвал, ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #7 Отговорено 11 Юни, 2018 Оказа се проблем с детонацията на цилиндър. На него точно имам вкопан клапан. Напомня, че идва време за ремонт на главата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #8 Отговорено 11 Юни, 2018 Казваш че колата не газифицирана значи е карана от някой супер палачорин за да я докара до вкопаване на клапани на бензин.Гледай да ти сменят водачите на клапаните да ти с гумичките си купи ти защото ще ти сложат най-евтините и просто нищо не е направено проблема с харченито на маслото ще остане и ремонта просто да се отвор главата .Вече ти си решаваш дали ще смениш семеринги така и така ще оваряш глава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове