Kevo 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2018 Здравейте Днес реших да сменя крушките на скоростомера, но така и не успях. Развих двата винта , които държат пластмасата дръпнах към мен и излиза само отгоре,долната част ми дава контра . Напъвах,напъвах и така и не излезе. Ако някой го е правил нека да сподели как става! Колата е honda accord 1998 2.0tdi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 2 Юни, 2018 Отдолу е на щипки с дърпане трудно става.Ползваи широка отверка и много усет щипките са 2 отлябо и отдясно на волана по 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kevo 0 #3 Отговорено 8 Юни, 2018 Мерси Стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikoo 1 #4 Отговорено 19 Септември, 2018 Здравейте , днес правих същата процедура , интересното е , че за нашия модел няма никъде клип в интернет ,но и аз не направих все пак ето няколко снимки на въпросните коварни щипки ,на таблото отзад и крушките . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kevo 0 #5 Отговорено 18 Февруари, 2019 Аз сложих отгоре 3 лед ленти с по 3 светодиода бели и стана супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanov Pl 0 #6 Отговорено 4 Март, 2021 Здравейте! Някаква идея защо часовника над копчетата на климатика спря да работи? Осветление има като пусна фарове,но паказания-не.Трябва ли да разглобя всичко отзад напред и после нагоре по централната конзола да стигна до него? Колата е акорд 5-ца, европейска, ce8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanov Pl 0 #7 Отговорено 5 Март, 2021 За този часовник става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #8 Отговорено 5 Март, 2021 Провери му бушона първо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #9 Отговорено 5 Март, 2021 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanov Pl 0 #10 Отговорено 5 Март, 2021 Бушон 8 при краката на шофьора е здрав /въпреки че за него не при мен не пише часовника/. Този в двигателния отсег не съм го свалял, тъй като смятам че ако е идгорял няма да работят доста повече неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #11 Отговорено 5 Март, 2021 ...в такъв случай и за всеки случай, АКО решиш да се добереш до часовника, по-добре изгледай това видео Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #12 Отговорено 5 Март, 2021 Backup ratio,провери този бушон в бушонерата при двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanov Pl 0 #13 Отговорено 6 Март, 2021 Извинявам се, но не намирам бушон с такова наименование в пуснатата по-горе схема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #14 Отговорено 6 Март, 2021 (Редактирано) Backup radio,провери този бушон в бушонерата при двигателя. Редактирано 6 Март, 2021 от росенKN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #15 Отговорено 6 Март, 2021 Преди време при демонтаж и монтаж на радиото нещо окъси и изгоря бушон,не помня кои.След смяната му всички беше ОК с изключение на цифрите на часовника,имаше осветление но нямаше цифри.Години по късно забелязах че този бушон е изгорял,смених го и се появиха.Не съм го гледал по схема за какво е и каква му е връзката с часовника но факт е че тръгна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове