ek9k20spoon 0 #1 Публикувано 16 Май, 2018 (Редактирано) Здравейте , колеги , от няколко месеца съм собственик на Aкорд 2.2 I-CTDi 2004 и имам странен проблем. Когато съм на предавка (2ра 3та..) и отпусна газта се чува звук като цъкане или щракане. Звука изчезва дори при подаването на минимално количество газ. Ще се погрижа да го запиша тези дни. Мерси предварително. П.С. - Притеснява ме ,че звука би дошъл от отпусната верига , но нямам другите симптоми. Редактирано 16 Май, 2018 от ek9k20spoon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #2 Отговорено 17 Май, 2018 възможно и лагери да са.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ek9k20spoon 0 #3 Отговорено 17 Май, 2018 (Редактирано) Между другото на място на свободна от време на време нещо вие и спира при натискане на съединител. Редактирано 17 Май, 2018 от ek9k20spoon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1864 #4 Отговорено 17 Май, 2018 Преди 18 часа, Yellowstone написа: възможно и лагери да са.. Кои лагери?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #5 Отговорено 18 Май, 2018 На 17.05.2018 г. at 2:54, ek9k20spoon написа: Здравейте , колеги , от няколко месеца съм собственик на Aкорд 2.2 I-CTDi 2004 и имам странен проблем. Когато съм на предавка (2ра 3та..) и отпусна газта се чува звук като цъкане или щракане. Звука изчезва дори при подаването на минимално количество газ. Ще се погрижа да го запиша тези дни. Мерси предварително. П.С. - Притеснява ме ,че звука би дошъл от отпусната верига , но нямам другите симптоми. Според мен звука ти идва от маховика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ek9k20spoon 0 #6 Отговорено 20 Май, 2018 След дълго мислене звука идва от тук доло , точно от първия катализатор. Сякаш про отпускане налягане от турбото изтърва от тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове