todor88 27 #1 Публикувано 12 Май, 2018 Здравеите,на няколко чужди форума попадам с информация за смяна на фарове от англииски тип към европеиски.Някои има ли информация възможно ли е обръщане по някакъв начин на тези фарове.Прочетох в тема от франция че диларите правили нещо със фара през отвора на крушката и ставал за англия и обратно,но как що кво никво инфо няма.Ако сте имали достъп до свален фар и сте забелязали да споделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 12 Май, 2018 Имам комплект фарове свалени от мойто ЦРВ, ще погледна в понеделник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #3 Отговорено 12 Май, 2018 Има ръчно подвижна пластина която от английски става европейски стандарт.Демек така \___ го сменят така ____----- Само че е няма във всички фарове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #4 Отговорено 13 Май, 2018 И аз мисля , че това е чел в чуждия форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #5 Отговорено 14 Май, 2018 Ок благоратя Маркони ще изчакам да си кажеш мнението си,щото аз през лупата виждам една пластина която е така ----____---- и си мисля че тя се мести къде ще е спрямо крушката е ще отразява или така ----____ или така ____----- но като е на колата не може да се види нищо вътре, а съм наумил да я регистрирам тези дни а пусто никои няма в нашия град с такава поне за пред кат да взема фаровете да я регна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #6 Отговорено 23 Май, 2018 Тоше какво стана с пластините,че един комшия и той иска да регистрира една с десен волан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #7 Отговорено 24 Май, 2018 ами за момента нищо,нямам информация,колегата Маркони ми писа ,че като е свободен ще разгледа неговите свалените за да разберем може ли или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kuki80 5 #8 Отговорено 24 Май, 2018 Здравейте, да ви кажа ,дайте на регистратор да ви оправи колата в КАТ и няма никой нищо да каже за фаовете. Моята е Англичанка,даже и предното стъкло ми беше пукнато горе в десния ъгъл. Момчето ми регистрира колата и нищо не ми каза ,дали са му направили проблем. По-добре да дадете 50 лв и да нямате грижа за тея фарове(поне според мен ). Иначе и аз ще чакам резултата с тези пластини ,че да ги оправя и моите да светят нормално. Лека вечер на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #9 Отговорено 26 Май, 2018 Тва не се бях сетил,но устава въпроса как ще се обърнат,то за регистрацията и да мине но като карам и се размина с кола и като видя как му светя в очите ми е съвестно,а и на мен самия не ми свети достатъчно добре,не осветява където трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #10 Отговорено 26 Май, 2018 На 5/24/2018 at 23:22, kuki80 написа: Здравейте, да ви кажа ,дайте на регистратор да ви оправи колата в КАТ и няма никой нищо да каже за фаовете. Моята е Англичанка,даже и предното стъкло ми беше пукнато горе в десния ъгъл. Момчето ми регистрира колата и нищо не ми каза ,дали са му направили проблем. По-добре да дадете 50 лв и да нямате грижа за тея фарове(поне според мен ). Иначе и аз ще чакам резултата с тези пластини ,че да ги оправя и моите да светят нормално. Лека вечер на всички В Европейските модели със сигурност е няма тази подвижна пластина понеже в момента имам такива отворени и разглобени.За Английските не знам ако може снимай през капачката където се сменя крушката.Там трябва да се види нещо като лост че. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове