sakrayaami 45 #1 Публикувано 9 Май, 2018 (Редактирано) Здравейте, Имам малко ръжда около прага на Харвито и търся добър теникиджия в София. Можете ли да препоръчате някого при когот сте били? Благодаря. Редактирано 9 Май, 2018 от sakrayaami Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 9 Май, 2018 и аз търся тенекиджия да ми сложи бронята и фара и да оправи калника, че е малко крив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #3 Отговорено 9 Май, 2018 Аз намерих един човек, но мисля че темата не е за тук като цяло. Ще пиша отзиви като мина през него и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lifargozi 11 #4 Отговорено 10 Декември, 2020 (Редактирано) Трябва ми тенекеджия в София за Хондата. Някой да помогне с тел. номер....? Редактирано 10 Декември, 2020 от Lifargozi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lifargozi 11 #5 Отговорено 31 Декември, 2020 Аз си намерих - Красна поляна, Сф ... Доволен съм, постарал се е там, където другите се не можаха или не искаха да го направят. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #6 Отговорено 1 Януари, 2021 Евала! А контакти имаш ли на човека? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lifargozi 11 #7 Отговорено 1 Януари, 2021 Аз си намерих - Красна поляна, Сф ... Доволен съм, постарал се е там, където другите се не можаха или не искаха да го направят. 0878414768 Алекс. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове