Hanchko 29 #1 Публикувано 2 Май, 2018 (Редактирано) Колеги здравейте, На остър десен завой се чува леко тропане в лявото каре и мисля да го сменям. Бихте ли ми препоръчали каре? Каква марка и какви са характеристиките му: брой външни, вътрешни шлици, брой зъби на ABS ринга и резба на гайката? Гледам в интернет дават много различни и нещо не смея да поръчам. Редактирано 2 Май, 2018 от Hanchko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #2 Отговорено 8 Май, 2018 Това е което успях да намеря. Мисля, че ще стане за хондето. Някой слагал ли е такова каре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 9 Май, 2018 Мислиш или си сигурен ? Ако не си го вадил по номера на рамата има голяма вероятност да не е това карето . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #4 Отговорено 9 Май, 2018 Това ми е предложено от представителството на SKF, след като им изпратих данните от големия талон. Затова исках да попитам, ако някой е сменял каре и знае спецификацията, дали тя съвпада с моето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 10 Май, 2018 Няма как "някой да знае дали съвпада с твоето", без да ти знае номерът на рамата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #6 Отговорено 14 Май, 2018 Аз съм с едно външно SKF по номера на рамата и засега нямам оплаквания. Преди това бях с KAVO, което изкара по-малко от година.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #7 Отговорено 20 Май, 2018 Карето пасна перфектно. Сега да видим колко време ще кара. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #8 Отговорено 19 Май, 2020 На 14.05.2018 г. at 22:09, xfls написа: Аз съм с едно външно SKF по номера на рамата и засега нямам оплаквания. Преди това бях с KAVO, което изкара по-малко от година.. И SKF-а замина след околко 40к км. Някой има ли опит с друга марка освен Kavo и SKF? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #9 Отговорено 20 Май, 2020 Сменял съм на сивика с марка GLO преди към 10 г., или ~120х.км. Не е мръднало, но маншона поне 2 пъти се къса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове