MarYoMan 0 #1 Публикувано 24 Април, 2018 Добър ден, имам Сивик 7ма генерация двувратка и от две седмици (от както стана топло) започна да ми прави проблем с прозорците. Първо стъклото на пасажерската врата отказа да работи. След което решихме, че е машинката със зет ми (и той е с Хонда) но не беше то. Т.к. с директен ток от акумолатора вдигнахме стъклото и машинката си работеше без проблем. След което след два дни всичко се оправи само. И така беше 10 дни до преди 3 дни когато пак стъклото спря да работи, но вчера се оправи отново и сега си работи. Но пък днес отказа другото, това на шофьора и към този момент то не работи. През тези дни махах бушона, откачих и замерих идващия ток във вратата и какво ли не? Та въпроса ми е дали проблема ми е в релето както си мисля аз и жегата да пречи на някоя спойка. Или може да е нещо друго? Мерси много предварително? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #2 Отговорено 25 Април, 2018 (Редактирано) Какво замери на кабелите, които са във вратата? Кабелите до пантите? Редактирано 25 Април, 2018 от ruil4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 25 Април, 2018 И при мен имаше такава история януари месец.Една сутрин паля ,тръгвам и по навик свалям джама -шофьорския ,стигам до където отивам ииии няма вдигане ,това беше в голям студ .Разглобих набързо вратата и свалих управляващата платка с копчетата .След няколко огъвания на платката копчето за вдигане захапа и го вдигнах-стъклото.После като се прибрах вкъщи свалих платката и я прегледах обстойно -нищо нередно видимо ,отпоих релетата и изненада -всички писти минаващи под тях окислени ,окъсяващи или прекъснати ,съединих наново всичко ,но главния проблем беше на 2 площадки правещи връзка с горната и долната страна на платката -двустранна е ,пуснах и там мостове,презапоих цялата платка за всеки случай ,запойх пак релетата и от тогава всичко е окей с джамовете .Това беше в моя случай -провери дали и при теб не е там проблема . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове