Jump to content

MarYoMan

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MarYoMan

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    ?????
  • Място
    софия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Добър ден! Пичове счупих десна полуоска на хонда сивик 7 генерация 1.4, 90 коня 3 врати. И намерих втора употреба от същата хонда 1.4, 90 коня но с 5 врати! Та търсих навсякъде но така и не разбрах. Дали полуоските на двете са еднакви или имат разлика в размерите. Т.к. ако са еднакви да я поръчам тази!
  2. Здравейте пичове, имам проблем със стъклото на моята хонда. Имам сивик 7 генерация 2 врати. И лявото стъкло спира да работи през деня докато е жега. Щом температурата падне отново се оправя и работи. Проблема го имам 2 години вече, но зимата и пролетта не е имало и един ден засичане. Но от май до сега когато е жега като сега не бачка стъклото! Съвети ако може да ми кажета какво да правя ще ми бъдат много полезни момчета!? Изпратено от моят RNE-L21 с помощта на Tapatalk
  3. Добър ден, имам Сивик 7ма генерация двувратка и от две седмици (от както стана топло) започна да ми прави проблем с прозорците. Първо стъклото на пасажерската врата отказа да работи. След което решихме, че е машинката със зет ми (и той е с Хонда) но не беше то. Т.к. с директен ток от акумолатора вдигнахме стъклото и машинката си работеше без проблем. След което след два дни всичко се оправи само. И така беше 10 дни до преди 3 дни когато пак стъклото спря да работи, но вчера се оправи отново и сега си работи. Но пък днес отказа другото, това на шофьора и към този момент то не работи. През тези дни махах бушона, откачих и замерих идващия ток във вратата и какво ли не? Та въпроса ми е дали проблема ми е в релето както си мисля аз и жегата да пречи на някоя спойка. Или може да е нещо друго? Мерси много предварително?
×
×
  • Създай нов...