Honda_OZ 0 #1 Публикувано 18 Април, 2018 Според вас кое е по-добре? Лично мен 5та ми изглежда по добре но е доста старичка, а 7ма не ме кефи толкова много от пред, но е доста по нова. Не мога да реша коя да си взема. Според вас коя е по добрия вариант (като се има в предвид, че аз искам нещо, което да мога да го направя да бяга много и да си я карам по дълго време) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 18 Април, 2018 5-а е по-лесна за "много бягане", понеже е по-лека и малка. Виж ако вземеш 7-ма type R, тогава вече си е готова (по рождение) за "много и дълго". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #3 Отговорено 18 Април, 2018 На този въпрос никой не може да ти даде точен отговор, това е строго индивидуално предпочитание и въпрос на финанси. Имаше подобна дилема в една фейсбук група, само че там човека имаше и двете и се чудеше кое да си остави с двигателя К20. 99% от хората казаха 5-та. 7-ма та много я наплюват, че окачването нямоло характеристики за състезателно каране. Лично аз си харесвам, 7-цата фейс. Но бих посъветвал да си вземеш това което ти харесва. Или компромис - вземи 6-ца... П.П. За състезателно каране - каски, седалки, рамки, колани, пожарогасители, и т.н и т.н. - това лично мое мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 18 Април, 2018 Колега четене му е майката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове