briareos 2 #1 Публикувано 21 Март, 2018 Здравейте, Ситуацията е следната - сутринта паля, стигам до детската градина, оставям детето и оставям и колата на мястото където я паркирах. По-точно - при даване на контакт лампите по таблото си светват, при завъртане на позиция за запалване не се чува нищо откъм двигателния отсек, прецъкване само откъм таблото и светва лампа за ABS. Вчера вечерта се върнах с брат ми и минахме по подозрителните за нас точки - проверка на бушони и релета при двигател и купе, напрежение на акумулатор - над 12 волта налично. Някакви идеи и предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #2 Отговорено 21 Март, 2018 Здравейте,може би не отива ток на стартера там да е проблема ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 21 Март, 2018 Преди 10 часа, briareos написа: .... Някакви идеи и предложения? Подайте ток и пробвайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 22 Март, 2018 Като завъртиш в положение стартер,крушките на таблото продължават да светят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #5 Отговорено 22 Март, 2018 Продължават, но няма време вчера и днес да се занимавам - нали имам втора кола. Мисля да пробвам да подам ток към стартера директно, както е в ръководството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #6 Отговорено 23 Март, 2018 Развитие - от съседната тема разбрах къде са сервизите във Варна, оказа се, че съм точно срещу Дидо от Левски. Заминал кабел към стартера и заминаващ стартер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове