sttekata 167 #1 Публикувано 19 Март, 2018 Привет, Закупих си ремонтен комплект за задните спирачки - нови водачи с гумички за CRV 2.2 140ks - 2007 . След като разглобих спирачния апарат и извадих водачите ги сравних и се оказа, че новите са със същия диаметър, но с около 10мм по-дълги (визирам и за горния с гумичката и за долния водач). стана ми странно защо е така и не посмях да ги сложа, като само сложих гумичките, че моите се бяха раздули.... Моля за съвет дали да ги слагам , дали това е модела им или просто са за друга хонда, но ги даваха за ЦРВ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 20 Март, 2018 това на картинката е преден спирачен апарат да не би и твоя комплект да е за преден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #3 Отговорено 20 Март, 2018 (Редактирано) Има и една друга възможност, макар и малко вероятна. По принцип, до колкото съм запознат, при СРВ 3-та ген. спирачната система е Бош, а при 2-ра ген. излиза Акебоно и ако не се лъжа има също и Бош . Съответно има и разлика апарата/водачите, като при Акебоното размера е по-малък. Също има и два вида/размера на дебелината на накладките, като при Акебоното пак са по-тънки. Преди бях взел от по-дебелите накладки и не искаха да влизат, докато не ги изпилих всяка по няколко милиметра. Та нищо чудно, от там да идва разликата. Каква е твоята спирачна система и комплекта който си взел, дали е за нея? Редактирано 20 Март, 2018 от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #4 Отговорено 20 Март, 2018 Емич, Както винаги помагаш Честно казано не знам, защото не пише, но го дават за ЦРВ 3. Иначе снимката е на преден, защото ми беше под ръка... и я качих, за да поясня за какви водачи става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове