kvd74 646 #1 Публикувано 13 Март, 2018 Привет, след 7-8 г. от смяната на амортисьорите, май пак съм за смяна. Когато температурата е към нулата започва едно хлопане отпред в ляво, и пропорционално се увеличава с падането и. Лятото няма нищо, тропане, люлеене и т. н. Затова мисля за амортисьор. Разгледах марките и цените, направи ми впечатление комплект предни на TRW на мнаго добра цена. И понеже марката е добра, а дори Тех-ко са един от дистр. в България, въпроса ми е дали ги бива, ако някой ги кара независимо на каква кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 13 Март, 2018 Горния опорен на амортисьора ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 14 Март, 2018 Преди 11 часа, kvd74 написа: Разгледах марките и цените, направи ми впечатление комплект предни на TRW на мнаго добра цена. И понеже марката е добра, а дори Тех-ко са един от дистр. в България, въпроса ми е дали ги бива, ако някой ги кара независимо на каква кола? Тех-ко не са дистрибутори, а един от официалните вносители на марката TRW за България, и щом при тях няма такива амортисьори, прави сметка колко отзиви ще събереш . Аз от 20 г. работя с тази фирма, до сега не съм видял да предлагат амортисьори TRW . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено 11 Април, 2018 На 13.03.2018 г. at 21:21, kvd74 написа: Привет, след 7-8 г. от смяната на амортисьорите, май пак съм за смяна. Когато температурата е към нулата започва едно хлопане отпред в ляво, и пропорционално се увеличава с падането и. Лятото няма нищо, тропане, люлеене и т. н. Затова мисля за амортисьор. Разгледах марките и цените, направи ми впечатление комплект предни на TRW на мнаго добра цена. И понеже марката е добра, а дори Тех-ко са един от дистр. в България, въпроса ми е дали ги бива, ако някой ги кара независимо на каква кола? Късно се включвам,но имах абсолютно същия проблем.Студ-тропа,топло не тропа,единия "ароматизатор" си заминал. И поради моментното финансово състояние сложих TRW отпред и съм доволен за момента. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове