lmch74 0 #1 Публикувано 4 Март, 2018 Здравейте, закупих Хонда Джаз 2006, но не свири клаксона...Бихте ли ми казали къде да търся бушон и кой номер е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #2 Отговорено 5 Март, 2018 Бушоните под капака - трапецовидна кутия до акумулатора. Имаш картинка - търси бушона за клаксона 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lmch74 0 #3 Отговорено 13 Март, 2018 Не е бушон. Май проблемът е във волана. Не зная как се разглобява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #4 Отговорено 23 Ноември, 2019 Колега, като си оглеждал бушоните знаеш ли колко Ампера е бушона на клаксона , че и при мен не работи и най- вероятно ще е бушон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5 Отговорено 23 Ноември, 2019 15 A синьо. В кутията под капака, откъм широката страна (бушон 16) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka_dts 21 #6 Отговорено 4 Декември, 2019 Здравейте, И при мен има проблем с клаксона и се проявява когато автомобила е студен - не работи. Предполагам, че проблема е в самия клаксон. Ще споделя като отстраня проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariuskara 1 #7 Отговорено 5 Март, 2020 Къде стои тоя клаксон,че не го виждам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariuskara 1 #8 Отговорено 5 Март, 2020 Какъв цвят са му проводниците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka_dts 21 #9 Отговорено 9 Март, 2020 Здравей, колега, При мен се оказа, че е необходимо а се смени тромбата. Тя се намира в десният калник под кората. Закупих от морга за 10 лв. в Пловдив, така че не е скъпа част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariuskara 1 #10 Отговорено 9 Март, 2020 Благодаря.Така е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef57 0 #11 Отговорено 9 Февруари, 2022 Лентов кабел на волана ? Някой сменял ли е ? Благодаря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове