Маббаа 1 #1 Публикувано 27 Февруари, 2018 Здравейте колеги, дойде време и да изпитаме Харвито на 50 см сняг. Толкова ни наваля в Смолян.И като за 1 ден не изчистено на никъде и 12 процентов наклон. Излезна доста добре, пътя ни е страшно гаден тесен и завой след завой. имаме и ес участък .Но ми замириса на нещо неустановено. Днес ходих до майстора, вика това е съединителя и ще си мирише доста време. И въпроса ми е дали сте има ли такъв проблем. А иначе на 25, 30 см, из града се държеше страшно, направо перфектно, нито превъртя нито усети тези сантиметри . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #2 Отговорено 27 Февруари, 2018 Така каза Майстора, изнася се един мирис от към мотора. На мен мие замирисвало на съединител и на Корса и на Зафира, и например 2, дена мирише. А иначе на Майстора му вярвам, нали той ми е прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #3 Отговорено 1 Март, 2018 С тия 25-30 см дето си газил, най вероятно ти е замирисало на катализатор или нагарите около него, кал,гняс и всичко дето е полепнало по него, сега се е разкашкало от снега и после се е напекло - ето ти миризма. Сега очаквай и шумове около кардана, че между него и купето се събира лед и звука е стряскащ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #4 Отговорено 1 Март, 2018 Де да беше , 25, 30.Газих си направо на 45 см Но все пак се успокои, щом майстора го видя,а за леда отдолу, гледах я на канал. Нямаше много навара на лед.Но на прибиране карам около 50 м на полу съидинител , назад и е намирисва малко. Иначе пере та са къса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 2 Март, 2018 Няма страшно, и моя на сивика си подсмръдква като го напъна. Ще померише, ще померише, ще намалее феродото, ще почне да буксува, някога и ще го смениш с едно Екседи американско/ японско и ще го хвърлиш с колата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #6 Отговорено 2 Март, 2018 Същото разправя и майстора. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto06 5 #7 Отговорено 10 Март, 2018 На 27.02.2018 at 20:02, Маббаа написа: Така каза Майстора, изнася се един мирис от към мотора. На мен мие замирисвало на съединител и на Корса и на Зафира, и например 2, дена мирише. А иначе на Майстора му вярвам, нали той ми е прави. Като му "ВЯРВАШ" на МАЙСТОРА , защо питаш ? Май нещо не му "ВЯРВАШ" много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 11 Март, 2018 На 3/10/2018 at 20:21, Japanese fever написа: Това не е нормално. Знам и какво да направя ? Ще си го карам докато забуксува. За сега няма такива намерения. Започне ли ще го излекувам . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #9 Отговорено 17 Март, 2018 На 10.03.2018 г. at 16:23, toto06 написа: Като му "ВЯРВАШ" на МАЙСТОРА , защо питаш ? Май нещо не му "ВЯРВАШ" много. Вярвам му, преди да отида на МАЙСТОРА писах поста.Ако не му вярвам няма да му доверя да ни облсужва 3 бр автомобили. А и нали идеята е да се учим и вземаме поуки от колегите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #10 Отговорено 1 Април, 2018 Така както го четеш, вечерта става, на другия ден съм при Майстора, и другата вечер пиша поста. Все пак затова е Форум да се обменя мнение. А на теб ако не ти връзва, знаеш какво да сториш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове