wessly 3 #1 Публикувано 26 Февруари, 2018 Здравейте, колеги. Имам проблем с колата, който се изразява в това, че в студено време при спиране, особено от начало - колата почти не спира, а само стърже отдолу (дори и на равно само се изпързалва напред) и единственото, което правя е да натисна педала няколко пъти, за да хване нещо. Накладки и дискове смених Brembo и Ate от Техко преди по-малко от 3-4к километра. Преди студовете колата спира перфектно, това се появява само, когато има сняг мисля. Зимата карам с лети джанти, стандартните за модела, които са доста отворени. Може ли да замръзва нещо по спирачките, я от конденз, я от навяване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #2 Отговорено 26 Февруари, 2018 А спирачната течност сменял ли си? То по дисковете каквото и да замръзне, след 2-3 спирания те загряват, но ако по някаква причин има, вода/влага в спирачната течносто може това да прави проблеми. Не знам, аз бих отишъл на сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #3 Отговорено 26 Февруари, 2018 Не съм сменял, колега. Май това първо ще направя и ще пиша нататък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 26 Февруари, 2018 Погледни в казанчето. Ще има фрапе ако има влага. Ей тука съм понаписал малко за обща култура.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове