Mkilla 983 #1 Публикувано 22 Февруари, 2018 (Редактирано) Здравейте, прочетох доста теми в тази секция но не намерих точен отговор и информация.Става въпрос за индикатора, подсещащ, че външната температура е под определен градус.До колкото разбирам, той се изразява със снежинка на таблото.Колко пъти трябва да се включи и на какъв принцип работи след първото индикиране, някой обръщал ли е внимание? Редактирано 22 Февруари, 2018 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 22 Февруари, 2018 Включва се със светлинен и звуков сигнал на инф. табло. Щом t⁰C в движение е под 3. При мен го показва всеки път, ако температурата при старт е била по-висока. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 22 Февруари, 2018 (Редактирано) Т.е може да се включи повече от 1 път след като автомобила е в движение ако температурата е под 3 градуса ? Да кажем колата прави първи старт и датчикът индикира, минават 15-20 мин движение и отново индикира за ниска температура? Редактирано 22 Февруари, 2018 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 22 Февруари, 2018 Да, следи външна т. едит: Да. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 22 Февруари, 2018 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdDiCtEd 8 #6 Отговорено 23 Февруари, 2018 Ще индикатор само ако се променя температурата. Примерно тръгваш на 4 градуса, влизаш в някакви сенчести дерета дето пада температурата на три градуса и снежинката цъфва на таблото, махаш я с i бутона и ако си караш по тия дерета повече няма да индикира. Ако обаче излезеш на слънчице, дето е по топло, и после пак се шмугнеш по деретата, пак ще индикира. Поне на моята маратонка съм го забелязал така. Също така, нагревателите на стъклото и огледалото сами се спират, на някакъв не определен интервал, чиято закономерност не съм открил още, но смятам че е свързана с външната температура, пряко или косвено. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове