joqvdo 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2018 Здравейте, Купувам Акура и ми трябва малко инфо относно частите и от къде да ги взема. Разбрах че в БГ няма много избор и ако е възможно някой който кара или е карал такава кола да каже какъв е най- добрия варянт ? И ако може да сподели колко е първоначалното облужване - Ролки, ремъци, масла, филтри. Впечатление от двигателя й. Благодаря предварително. Би ми било много полезно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 20 Февруари, 2018 Въпроса ти не е на баш правилното място.Няма оторизиран сервиз за Акура тук.Независимо от това всички сервизи на Хонда могат да приемат колата,но с уговорка за неоределено време.Нямат сервизна документация и диагностика.Частите само от щатите с поръчка от оф.представител,съответно мито и ДДС. Специално конкретния двигател няма аналог в Хонда и няма взаимозаменяемост.Не всички масла на Хонда стават за Акура. Бих ти препоръчал да си намериш частен майстор около теб с голяма любов към книгите и перфектен английски ,за да може да поддържаш Акура...Всичко останало ще е мъчение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 23 Февруари, 2018 (Редактирано) Никакъв проблем не е обслужването на колата.RDX-а не е екзотика вече в БГ. Все пак за 11 години от както излезе на пазара сервизите се подготвиха за сервизирането на модела.Да...свещите са специални,долния шарнир също,имат проблем с моторчетата на парното,но всичко е въпрос на подготовка и превенция.Не се притеснявай и не се отказвай да имаш ACURA. 2,3 мотора с турбо малко "шашна" хондаджиите ,но влезнаха в час веднага. Колата е с верига а ремъка ,който обслужва агрегатите се намира безпроблемно. Аз поддържам 7-8 такива (едната е моя) и не съм срещал проблем. Даже и да има нещо ,което трябва да се поръчва за 2-3 дни е тук. Редактирано 23 Февруари, 2018 от Ombre 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #4 Отговорено 24 Февруари, 2018 Много е надеждна,съгласен че няма драма с части. Двигателят си е К серия с турбо. Мина една през мен и много ми хареса как се държи и върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове