jordani82 0 #1 Публикувано 19 Февруари, 2018 Здравейте колеги, от известно време във алиекспрес наблюдавам един старт бутон и се чудя дали ще може да се постави на хондата защото така и така боша ми създава проблеми ще е идеалното решение,а и ме радва много.Това е линк към обявата, ако някой е запознат да даде мнение.Поздрави. https://m.aliexpress.com/item/32798598443.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32798598443&gclid=Cj0KCQiAiKrUBRD6ARIsADS2OLn9sESi4FSRaQWLT9OZnkvSyypp7fXsAduGn8O1hfQBuV2HgDbSFWAaAtr4EALw_wcB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #2 Отговорено 20 Февруари, 2018 Не бих се доверил на този китаец. На моя му смениха пластините и засега е перфектен. Какъв е проблема при теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jordani82 0 #3 Отговорено 20 Февруари, 2018 Много трудно завъртам ключа,а ключа не е износен.И когато изгася двигателя и изкарам ключа не отчита че е изкаран и не сработва централното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #4 Отговорено 20 Февруари, 2018 (Редактирано) Най-добре иди при някой добър авто-ключар за диагностика. Предполагам, че и при теб смяна на пластините ще реши проблема. Моят трудно влизаше и понякога засядаше в междинна позиция. ПП: Правилният начин за гасене е - завърташ една стъпка (двигателят спира) и след това натискаш ключа навътре и завърташ до положение за изваждане. Редактирано 20 Февруари, 2018 от MLK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jordani82 0 #5 Отговорено 21 Февруари, 2018 Най-добре.Благодаря колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #6 Отговорено 4 Май, 2018 Преди време може би 1 год и аз имах този проблем направо заяждаше и не преминаваше от едното в друго положение смазах го и до сега нямам пробрем използвах масло което наливам в двигателя топвам ключа и завъртам на третия четвъртия път тръгна да се върти в всички положения нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jordani82 0 #7 Отговорено 4 Май, 2018 Виж за това не съм се сещал,а не цапа ли ключа после ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове