charli 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2018 Здравейте колеги, ДВД плеъра явно ми е прецакан и не мога да си инсталирам навигацията.Нямам и достъп до менюто. Ако може някой да съдейства - търся си ДВД.Няма много,а малкото ми ги предлагат със монитора за безумни пари. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2 Отговорено 16 Февруари, 2018 Какъв е проблема с твоето двд?? Дай подробности.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charli 0 #3 Отговорено 16 Февруари, 2018 Здравей. При всяко палене ми изписва следното : DVD Disc is not installed.Please insert the disc. Когато вкарам диска ( имам оригинален и правен от фирма ) ми изписва : DVD Disc reading error please consult your dealer. ДВД-то съм го носил на двама майстори.Първо имаше механичен проблем,а после се оказа че окото не се движи.Оправиха и двете неща и пак нищо. Общото заключение беше,че оптиката е заминала.Търсенето на оптика и смяната не било по вкуса на майсторите - било трудно и повечето не се хващали на "хорото". Това е.Сега си търся друго,ама........ Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 16 Февруари, 2018 (Редактирано) преди 27 минути, charli написа: Здравей. При всяко палене ми изписва следното : DVD Disc is not installed.Please insert the disc. Когато вкарам диска ( имам оригинален и правен от фирма ) ми изписва : DVD Disc reading error please consult your dealer. ДВД-то съм го носил на двама майстори.Първо имаше механичен проблем,а после се оказа че окото не се движи.Оправиха и двете неща и пак нищо. Общото заключение беше,че оптиката е заминала.Търсенето на оптика и смяната не било по вкуса на майсторите - било трудно и повечето не се хващали на "хорото". Това е.Сега си търся друго,ама........ Поздрави. Обичайния проблем при 7-ма гернерация. окото..ново ДВД (Втора ръка :)), едва ли някой ще се наеме да ти го смени. Редактирано 16 Февруари, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #5 Отговорено 16 Февруари, 2018 Смяната на лазера не е проблем, проблем е намирането му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове