ivan047 3 #1 Публикувано 2 Февруари, 2018 Здравейте “Хонда” фенове, от днес и аз имам възможността да се похваля, че съм собственик на такъв автомобил.Въпроса ми е каква добавка бихте ми препотъчали да сложа към горивото защото колата е дизел?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 3 Февруари, 2018 Ако нямаш проблеми - никакви ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #3 Отговорено 3 Февруари, 2018 Ами да но нали да предпазя дюзите един вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 3 Февруари, 2018 (Редактирано) Добавки се слагат да се замаскира нещо. Или и ти си гледал рекламите на оня "дългия от острова на нимфите" П.С. Честито. Със здраве и без проблеми! Редактирано 3 Февруари, 2018 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #5 Отговорено 3 Февруари, 2018 Хаха благодаря, а знаете ли какво означава “maintenance a faire”? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #6 Отговорено 3 Февруари, 2018 Преди 1 час, ivan047 написа: Хаха благодаря, а знаете ли какво означава “maintenance a faire”? Смяна на маслото ми казаха..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #7 Отговорено 3 Февруари, 2018 На какъв език? Понеже не знаех думата " faire " проверих и гугал ми го преведе от френски maintenance à faire -> поддръжка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #8 Отговорено 3 Февруари, 2018 Да маслото го смених и филтъра масления, сега ми свети “Service due now” трябва май да ресетна от таблото но незнам как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #9 Отговорено 4 Февруари, 2018 Добре е да се слага добавка в горивото заради прословутото ни качество на горивата.Все пак се сипва 1-2 пъти на смяна на масло което е супер рядко. Аз сложих на СТП за дизел която взех за 10лв. Слага се на 4000км един път и когато я сложих ми падна разхода с 0.6 литра. Също така винаги карам със скъпия дизел и имаше ефект в разхода.. Но е важно е да се сипва само по предписание на километрите защото може да има обратен ефект ако прекалите с дозировката:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #10 Отговорено 4 Февруари, 2018 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #11 Отговорено 4 Февруари, 2018 На 2/3/2018 at 20:55, ivan047 написа: Да маслото го смених и филтъра масления, сега ми свети “Service due now” трябва май да ресетна от таблото но незнам как Натискаш и задържаш 10сек бутончето за нулиране на триповете ,което е на километража,когато ти се отвори менюто можеш да нулираш сервиза . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #12 Отговорено 4 Февруари, 2018 Ще пробвам, много благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове