Николай Димитров 8 #1 Публикувано 1 Февруари, 2018 Привет,колеги!Сложих на колата лед крушки Н4,но се появи един проблем!При цъкането им се получават смущения в радиото и започва едно яко пращене...нито една станция неможе да се слуша!Някой друг сблъсквал ли се е с такъв проблем и има ли някакво решение?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #2 Отговорено 2 Февруари, 2018 Незнам но ми звучи доста смешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 3 Февруари, 2018 Защо ти звучи смешно,колега?!За такъв проблем съм чувал и при използване на китайски ксенони.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #4 Отговорено 3 Февруари, 2018 (Редактирано) Дано да помогне! Редактирано 3 Февруари, 2018 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 4 Февруари, 2018 Благодаря,колега!Надявам се да помогне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #6 Отговорено 12 Февруари, 2018 Колеги,никакъв ефект от тези филтри от клипа!Някакви други предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #7 Отговорено 19 Март, 2018 На 2/12/2018 at 11:50, Николай Димитров написа: Колеги,никакъв ефект от тези филтри от клипа!Някакви други предложения? Мога само да те насоча, колега. Най-вероятно проблема е в охлаждането, ако са с вентилатори. Потърси за конкретния модел крушка дали някой не е описал/разрешил проблема. Не прави аналогия с ксеноните, там принципа е съвсем друг - високо напрежение, баласти. В краен случай, ако имаш възможност пробвай с крушки без вентилатор (с радиатор). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #8 Отговорено 19 Март, 2018 Добре ще е да се видят марката и модела на тези крушки,за да не повтаряме твоята грешка! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #9 Отговорено 19 Март, 2018 Ами имам и снимки на самите крушки колега ама малко не съм на ти как се качваха снимките тука хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #10 Отговорено 21 Март, 2018 (Редактирано) Не препоръчвам тая марка и модел! Грешката при тях е ,че дългите свалят самолети.Късите светят много добре, без да заслепяват. Редактирано 21 Март, 2018 от mx rider правопис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #11 Отговорено 21 Март, 2018 Преди 1 час, mx rider написа: Грешката при тях е ,че дългите свалят самолети. Това как трябва да си го тълкуваме? Прекалено силни ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #12 Отговорено 21 Март, 2018 По-скоро високи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #13 Отговорено 22 Март, 2018 Ето ги моите,колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове