bdennkov 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2018 Мигами лампата на врътката за климатроника и неможе да се регулира температурата. Как да го оправят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 31 Януари, 2018 Имаше тук една тема, в която Markony беше писал и дал информация как се обучава, но не мога да я намеря. Потърси я ,или евентуално ако не можеш да я намериш чакай да види въпроса ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #3 Отговорено 12 Февруари, 2018 На 31.01.2018 г. at 18:43, bdennkov написа: Мигами лампата на врътката за климатроника и неможе да се регулира температурата. Как да го оправят? Колега,и аз имам същия проблем. Колегата Markony е обяснил в една стара тема как се ресетва климатроника, потърси я. Аз вече десетина пъти оправям моя по този начин. Ходих в Хонда сервиз на диагностика, но не откриха проблем и ме препратиха при майстор по автоклиматици. Още не съм ходил, но и климатроника за сега работи нормално. Ако продължи с проблемите, ще се принудя да отида да премерят количеството на фреона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #4 Отговорено 12 Февруари, 2018 На 31.01.2018 г. at 18:43, bdennkov написа: Мигами лампата на врътката за климатроника и неможе да се регулира температурата. Как да го оправят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове