sakrayaami 45 #1 Публикувано 29 Януари, 2018 Здравейте, Събирам малко по-малко пари за закопуване на моето мечтано харви и докато времето минава и заплата се спестява се опитвам да се информирам максимално за модела. Наскоро попаднах на обява за Харви в която пишеше че имал темпомат ?! Веднага се обадих на човека и той потвърди че има подобна екстра, имало бутон някъде около волана. Искам да попитам някой чувал ли е за подобна екстра било то афтър маркет или пък къстъм мейд за Харвито ? Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 29 Януари, 2018 Има афтърмарк добавки. Към 400лв са по спомен. Не знам дали си заслужава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 29 Януари, 2018 Аз съм си монтирал темпомат Ваеко на служебното Харви.Ползвах волан от CVT заради бутоните.Работи вече над 5 години.Не стига малко ход на жилото за над 140,но иначе си работи перфектно.Датчика за скорост е монтиран на лявата полуоска. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yordanski 2 #4 Отговорено 24 Май, 2023 Здравей, Маркони. Може ли да ми кажете как и къде се връзва този темпомат, ще съм ви много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове