harabijta 1 #1 Публикувано 23 Януари, 2018 Здравейте.Поради различни причини не бях влизал в форума от 4-5 години.Преди това бях наказан вече не помня от кой админ че не регламентирано изкарвам 'много пари' от форума и получих титлата NON COMMERCIAL.Днес след 5 години отсъствие ми се наложи да вляза да си потърся части за новия акорд 2009 и се оказа Че още съм носител на тази велика титла.Колеги админи.Несериозно е .Дори и Българския съд дава Реабилитация по право след изтичане на 3 годишен срок. БЛАГОДАРЯ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 23 Януари, 2018 Кво ти пука за титлата ти? Форума си е форум, живота - живот. Ако толкова те засяга докажи го в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #3 Отговорено 24 Януари, 2018 Ами тъпо е да съм член на форума от 10 години и Да съм наказан от 8 години и да не мога да публикувам обяви в продава части.Не че ме е скъсало да продавам части точно тук,но е Тъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 24 Януари, 2018 Здравей, Мисля си че нямаше нужда от тази тема, едно лично до някой от екипа щеше да ти свърши същата работа и щеше да ти премахне наказанието и "титлата". Ма щом си решил тъй да е..... Махнал съм ти наказанието и "титлата". Поздрави. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 29 Януари, 2018 5 години да не влизаш във форума ,направо си е за наказание ,Пешо :). Добре дошъл отново! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове