Tiok 1 #1 Публикувано 22 Януари, 2018 Здравейте колеги, имам проблем с дългата полуоска с опорния лагер. Не мога да намеря такава. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 22 Януари, 2018 Търси от дизелова кола, че бензиновите са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #3 Отговорено 22 Януари, 2018 Проблемът е от вътрешното каре, около 170лв има китайски прехвърля се само карето и проблема се оправя. Това е евтиният вариянт,скъпият е доста повече.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tiok 1 #4 Отговорено 22 Януари, 2018 Смених цялата къса полуоска с каретата. И проблема остана. Сега остана дългата с опорния лагер. Но пак има леко тресене, само че се прехвърли на по-ниска скорост. При ускорение на втора. А преди беше между 110-130. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #5 Отговорено 29 Януари, 2018 Доколкото знам болката е винаги в дългата полуоска.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mladen.Mladenov 26 #6 Отговорено 31 Януари, 2018 (Редактирано) Защо смяташ че проблема е в опорния лагер? При мен беше от трипода във вътрешното каре. При ускорение се усеща тресене, при много плавно ускорение не се усеща или при връщане на газта. Редактирано 31 Януари, 2018 от Mladen.Mladenov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tiok 1 #7 Отговорено 6 Февруари, 2018 Има развитие по темата. Износени са шлиците на въртешната част на дясната полуоска. Но драмата е че тази част не мога да намеря никъде. Така че, приемам всякакви съвети. Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mladen.Mladenov 26 #8 Отговорено 6 Февруари, 2018 (Редактирано) Имам дългата част на полуоската тъй като аз скъсах късата част откъм външното каре. Ако ти върши работа пиши на лично. Редактирано 6 Февруари, 2018 от Mladen.Mladenov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове